KESÄTEATTERIA KESÄLLÄ 2023

Tutustu kesän tarjontaa alla olevista linkeistä! Kesän 2023 ohjelmisto julkaistaan syksyn -22 aikana!

  • Ruissalon Kesäteatteri – Lue lisää TÄSTÄ
  • Kangasalan Kesäteatteri – Lue lisää TÄSTÄ

RUISSALON KESÄTEATTERI

Ruissalon Kesäteatteri sijaitsee Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa meren rannalla. Saapuminen esitykseen on helppoa niin autolla, bussilla, pyörällä, kuin vesibussillakin. Esitykset annetaan 1920-luvun huvilamaisessa paviljongissa, joka aikoinaan juurikin valmistui kesäteatteriksi ja tanssisaliksi. Nyt kaunis ja valoisa paviljonki on päässyt jälleen alkuperäiseen käyttöönsä; – Ruissalon Kesäteatteri on herännyt henkiin!  Kesäteatterissa on myös kahvila herkullisine tarjoiluineen. Ruokailun osalta on ennakkoon tilattavissa lohikeittoa ja saaristolaisleipää. Ruissalon kesäteatterissa pääset aina tunnelmalliseen, lämpöiseen ja kesäiseen tunnelmaan, oli sää sitten mikä tahansa.

KANGASALAN KESÄTEATTERI

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee silmiähivelevän kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla, autokylä Mobilian vieressä. Kesäteatteri saa täksi kesäksi aivan upean ja uuden katetun katsomon, jossa on 400 paikkaa. Katsojia palvelee myös katettu kahvio herkkuineen, ja ruokailu onnistuu helposti viereisessä Mobiliassa.

Kangasalan kesäteatteriin on helppo tulla, niin autolla, bussilla, kuin veneelläkin. Bussilinja Tampereen keskustasta tulee suoraan Mobilian pihaan.  Kangasalan Kesäteatteriin kannattaa tehdä matka myös kauempaakin, sillä nähtävää riittää useammallekin päivälle. Henkeäsalpaavan upeat maisemat Keisarinharjulta, joita ovat historian saatossa ylistäneet niin kuninkaat, keisarit kuin runoilijatkin, eivät taatusti jätä kylmäksi.