KESÄTEATTERIA KESÄLLÄ 2024

Tutustu kesän tarjontaa alla olevista linkeistä!

  • Uittamon Kesäteatteri – Lue lisää TÄSTÄ
  • Kangasalan Kesäteatteri – Lue lisää TÄSTÄ
  • Merisärkän Kesäteatteri – Lue lisää TÄSTÄ
  • Backas Kesäteatteri – Lue lisää TÄSTÄ

UITTAMON KESÄTEATTERI

Ruissalon Kesäteatteri on saavuttanut kolmessa vuodessa suuren fanikunnan, joka vuosi vuodelta on kasvanut yhä suuremmaksi. Rakkaat katsojat, nyt tarjoamme teille monin tavoin kaikenlaista uutta ja ihanaa!

Kesäteatteri muuttaa kesäksi 2023 entistäkin hienompaan ja monipuolisempaan paikkaan, legendaariseen Uittamo Paviljonkiin!
Uittamolla upeaan musikaaliin pystyy helposti liittämään väliaikakahvitukset ja kesäiset ruokailut ennen ja jälkeen esityksen, tarjolla mm. saaristolaisbuffet.

Paikka on komeasti kallionpäällä, josta avautuu häikäisevän kauniit näkymät merelle. Uittamo Paviljongissa pääset aina tunnelmalliseen, lämpöiseen ja kesäiseen tunnelmaan, oli sää sitten mikä tahansa.

KANGASALAN KESÄTEATTERI

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee silmiähivelevän kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla, autokylä Mobilian vieressä. Kesäteatteri saa täksi kesäksi aivan upean ja uuden katetun katsomon, jossa on 400 paikkaa. Katsojia palvelee myös katettu kahvio herkkuineen, ja ruokailu onnistuu helposti viereisessä Mobiliassa.

Kangasalan kesäteatteriin on helppo tulla, niin autolla, bussilla, kuin veneelläkin. Bussilinja Tampereen keskustasta tulee suoraan Mobilian pihaan.  Kangasalan Kesäteatteriin kannattaa tehdä matka myös kauempaakin, sillä nähtävää riittää useammallekin päivälle. Henkeäsalpaavan upeat maisemat Keisarinharjulta, joita ovat historian saatossa ylistäneet niin kuninkaat, keisarit kuin runoilijatkin, eivät taatusti jätä kylmäksi.

MERISÄRKÄN KESÄTEATTERI

Merisärkän kesäteatteri sijaitsee Kalajoella meren rannalla, keskellä kauniita hiekkadyynejä. Kalajoen hiekkasärkät ovat olleet jo vuosikymmeniä legendaarisena matkailu- ja luontokohteena. Upeampaa paikkaa kesäteatterille voi tuskin löytää!

Esitykset Viihdekeskus Merisärkän yhteydessä. Kesäteatteriin on mahdollista varata ennen ja jälkeen esityksen ruokailu yläkerran Stage-ravintolaan. Juomatarjoilu pelaa myös esitysten aikana. Väliaikatarjoilut on mahdollista nauttia ihanalla terassilla merinäköalasta nauttien.

Näytökset annetaan säältä suojassa Merisärkän Tanssipaviljongissa.

BACKAS KESÄTEATTERI

Backas kesäteatteri sijaitsee Vantaalla kauniissa maalaismiljöössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Teatterista nautitaan Tapahtumakeskus Puimalan katetuissa tiloissa ja katsojia ilahduttavat myös ilmainen pysäköintimahdollisuus, hyvät kulkuyhdet sekä a-oikeudet katsomossa. Show & Dinner -lipulla herkutellaan Kartanon kesäbuffetilla ennen teatteria ja väliajalle on varattavissa maistuvat väliaikatarjoilut kahvilla tai kuohuviinillä.