BACKAS KESÄTEATTERI

Backas kesäteatterissa nähdään Kirka musikaali Hetki Lyö kesällä 2024!

Backas kesäteatteri sijaitsee Vantaalla kauniissa maalaismiljöössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Teatterista nautitaan Tapahtumakeskus Puimalan katetuissa tiloissa ja katsojia ilahduttavat myös ilmainen pysäköintimahdollisuus, hyvät kulkuyhdet sekä a-oikeudet katsomossa. Show & Dinner -lipulla herkutellaan Kartanon kesäbuffetilla ennen teatteria ja väliajalle on varattavissa maistuvat väliaikatarjoilut kahvilla tai kuohuviinillä.

Hetki Lyö

Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista.

Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää ylistystä saanut Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin.

Esityskalententeri:

Ke 31.7. klo 19 OSTA LIPPU
To 1.8. klo 19 OSTA LIPPU
Pe 2.8. klo 19 OSTA LIPPU
Ke 7.8. klo 19 OSTA LIPPU
To 8.8. klo 19 OSTA LIPPU
Pe 9.8. klo 19 OSTA LIPPU
Ke 14.8. klo 19 OSTA LIPPU
To 15.8. klo 19 Varattavissa yksityisnäytökseksi, kysy lisää
Pe 16.8. klo 19 Varattavissa yksityisnäytökseksi, kysy lisää

Show & Dinner
Hinta: 84,00 € + tilausmaksu (alk. 1,50 € www.lippu.fi) sis. buffet kartanolla, varatut istumapaikat & kesäteatteri. Lipun ostamalla varmistatte paikkanne eturiveistä.

Kesäteatteriliput
Hinta: 44,00 € + tilausmaksu (alk. 1,50 € www.lippu.fi) sis. kesäteatterin.

Osta liput:  www.lippu.fi
Lippu.fi lippujen myynti ja varaukset 0600 900 900
(2€/alk.min +pvm/mpm)

Ryhmämyynti: myynti@ravintolabackas.fi

Väliaikatarjoilut

Varaa teatterin herkulliset väliaikatarjoilut ennakkoon, huomioittehan, että ennakkoon ostettu väliaikatarjoilu ei sisällä varattua pöytäpaikkaa.

Pieni suolainen, pieni makea & kahvi/tee 15,00 €
Pieni suolainen, pieni makea & lasillinen kuohuvaa 21,00 €
Ennakkoon tilatut väliaikatarjoilut ovat noudettavissa erikseen merkityltä pisteeltä. Huomioimme ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot.

Väliaikatarjoilut ostetaan ennakkoon täältä.

Kysy myös mahdollisuutta yksityisnäytökseen myynti@ravintolabackas.fi. Kesäteatterin yksityisnäytös soveltuu hienosti suuremmille yritysryhmille. Puimalassa on paikkoja useammalle sadalle henkilölle.