Liput

Miten voin varata tai ostaa lippuja?

Ticketmaster myy lippuja useimpiin esityksiimme. Saat lippuja sekä Ticketmasterin myyntipisteistä, numerosta 0600 10 800 (1,98€/min+pvm) että Ticketmasterin verkkosivuilta. Kaikille samalla varausnumerolla oleville tarjotaan automaattisesti paikat toistensa läheltä.

Jotkut esityspaikat myyvät lippuja muualla kuin Ticketmasterissa. Esityskalenteristamme löydät linkin haluamasi esityksen lipunmyyntipisteeseen.

Liput voit varata ja lunastaa myös puhelinmyyntipalvelustamme numerosta 044 346 6713, jossa palvelemme sinua ma–pe klo 10–17. Varauksen voit tehdä myös sähköpostitse: myynti@musiikkiteatteri.fi.

Mistä voin lunastaa varamaani liput?

Useimpien esitysten liput voi lunastaa Ticketmasterin myyntipisteistä.

Liput tulee lunastaa kahden viikon kuluessa varauksen teosta. Ryhmien kanssa lunastusaika on pidempi, yleensä noin 1kk ennen tapahtumaa.

Maksettuja lippuja emme lunasta takaisin, mutta sairastapauksessa voimme tarjota vaihtoa toiseen esitykseen. Tämä koskee vain show-lippuja; Show&Dinner-lippuja ei vaihdeta eikä palauteta.

Taisin saada lahjaidean…

Musikaalielämys on aineeton ja unohtumaton lahja lähimmäisellesi! Lahjakortteja esityksiimme voit ostaa myyntipalvelustamme. Ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortti käy maksuvälineenä vain esityslippuihin. Teatterin oman lahjakortin voit hankkia vain soittamalla 044 346 6713 tai viestittämällä osoitteeseen myynti@musiikkiteatteri.fi.

Saako lipuista alennusta?

Kaikkiin esityksiin on eläkeläis-, opiskelija- ja ryhmäalennukset. Myös työkyvyttyömyyseläkeläiset, varusmiehet ja työttömät saavat myös peruslipun hinnasta alennusta. Lapsille varataan opiskelijahintaiset liput. Muista mainita varausvaiheessa, jos seurueessa on alle 16-vuotiaita.

Alennukset eivät koske ruokailua.

Kuuluuko hintaan narikkamaksu?

Narikkamaksu ei kuulu hintaan. Se vaihtelee esityspaikoittain ja on yleensä suuruudeltaan 2–4 euroa. Maksut päättää ja perii tilan omistaja.