KANGASALAN KESÄTEATTERI

Kesän 2024 ohjelmisto on nyt julkaistu! Pääteoksena nähdään Badding -musikaali Paratiisi, jonka pääroolissa nähdään upea ja karismaattinen esiintyjä Kimmo Numminen! Paratiisi -musikaalin rinnalla nähdään toinen koskettava ja hienoa musiikkia sisältävä teos, Muukalaisia Yössä. Frank Sinatran roolissa taituroi tangokuningas Tommi Soidinmäki ja Ava Gardnerin roolissa säkenöi Elisa Lairikko. Katso tarkemmat esitysajankohdat alta. Kesäksi 2024 Kangasalan Kesäteatteri saa myös aivan uuden ja upean näyttämön!

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee silmiä hivelevän kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla, autokylä Mobilian vieressä. Kesäteatterissa on aivan uusi 400 paikkainen katettu katsomo. Tulevana kesänä valmistuu myös uusi ja upea esiintymislava.  Katsojia palvelee väliajalla katettu kahvio A-oikeuksilla herkkuineen. Ruokailu onnistuu helposti viereisessä Mobiliassa.

Kangasalan kesäteatteriin on helppo tulla, niin autolla, bussilla, kuin veneelläkin. Bussilinja Tampereen keskustasta tulee suoraan Mobilian pihaan.  Kangasalan Kesäteatteriin kannattaa tehdä matka myös kauempaakin, sillä nähtävää riittää useammallekin päivälle. Henkeäsalpaavan upeat maisemat Keisarinharjulta, joita ovat historian saatossa ylistäneet niin kuninkaat, keisarit kuin runoilijatkin, eivät taatusti jätä kylmäksi.

Badding -musikaali PARATIISI

Rauli Badding Somerjoki on suomalaisen rockin kiistaton kuningas, todellinen legenda. Hänet tunnetaan miehenä, joka pohjusti suomirockin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Fiilaten ja höyläten, Ja rokki soi, Paratiisi, Ikkunaprinsessa, Tähdet tähdet, Pilvet karkaa, niin minäkin ja Laivat. Rauli Somerjoki syntyi 1947 Somerolla ja kuoli 1987 Helsingissä, vain 39-vuotiaana. Musikaali kertoo Baddingin elämäntarinan; hän vietti lapsuutensa vaatimattomissa oloissa, mutta teki läpimurron rockin kuninkaaksi 70-luvun alussa. Hänen elämäänsä varjostivat esiintymispelko ja runsas alkoholinkäyttö. Badding teki uuden nousun suureen suosioon 80-luvun alussa, ja hänen taustayhtyeenään vaikutti silloin Agents. Musikaalissa käydään läpi Baddingin vaiherikas elämä aina kuolemaan asti. Musikaalin muita keskeisiä henkilöitä ovat Raulin äiti, sisaret, M.A. Numminen, Topi Sorsakoski, Muska Babitzin, Timo Kojo ja Baddingin suurin esikuva, Elvis Presley.

Pääosassa Baddinginä nähdään  Kimmo Numminen.  Suuri yleisö tietää karismaattisen Kimmo Nummisen Kalevauva.fi duon toisena jäsenenä. Hän tavoittaa upeasti Baddingin olemuksen, sekä vivahteikkaan ja herkän laulutavan tulkinnoissaan.

MUUKALAISIA YÖSSÄ –

Musikaali Frank Sinatrasta ja Ava Gardnerista.

Muukalaisia Yössä kertoo kahden Hollywood-tähden elämästä ja rakkaudesta, josta ei puuttunut intohimoa, mustasukkaisuutta ja suurta draamaa.

Frank Sinatra (1915-1998) oli yhdysvaltalainen laulaja ja elokuvanäyttelijä. Hänestä tuli 1940-luvulla teinityttöjen suuresti ihannoima laulaja. Hänellä oli useita menestyskappaleita, joista tunnetuimpia ovat My Way, Strangers in the Night, Fly Me to the Moon ja New York, New York. Sinatralla väitettiin olleen hyvät suhteet mafiaan, mikä olisi edesauttanut hänen uraansa.

Ava Gardner (1922-1990) oli yhdysvaltalainen näyttelijätär ja palvottu kaunotar. Hänen tunnetuimpia elokuviaan 1950-luvulla olivat Kilimanjaron lumet, Mogambo ja Paljasjalkakreivitär.

Frank iski silmänsä Avaan, joka tuntui vaaralliselta seikkailulta. Ava oli huikentelevainen nainen, joka halusi kaiken sujuvan omilla ehdoillaan. He rakastuivat palavasti toisiinsa ja heidät vihittiin vuonna 1951. Toimittajat olivat jatkuvasti heidän kintereillään tekemässä skandaalinkäryisiä juttuja. Pian alkoi myös kilpailu siitä, kumman tähti loisti kirkkaammin. Esityksessä seurataan, miten myrskyisä rakkaus vaikutti Sinatran ja Gardnerin uraan ja ihmissuhteisiin.

Musikaali vie upeaan Hollywood-tunnelmaan, glamourin ja ganstereiden maailmaan. Frank Sinatraa esittää loistavaääninen tangokuningas Tommi Soidinmäki. Ava Gardnerin roolissa häikäisee useita musikaaleja tähdittänyt Elisa Lairikko. Käsikirjoituksesta vastaa kymmeniä näytelmiä ja musikaaleja kirjoittanut Katariina Leino ja ohjauksesta Petri Lairikko. Muissa rooleissa mm. Saija-Reetta Kotirinta, Eeva Saarenpää, Petri Lairikko ja Joona Lehto. Musiikista vastaa upea Tommi Soidinmäen Vastakaiku-orkesteri.

Esityskalenteri:

Kesäkuu

La 8.6. klo 15.00 (ensi-ilta) Paratiisi- musikaali OSTA LIPPU
Ke 12.6. klo 14.00  Paratiisi- musikaali OSTA LIPPU
Ke 12.6. klo 18.00 Paratiisi- musikaali OSTA LIPPU
Su 16.6. klo 15.00 Paratiisi- musikaali OSTA LIPPU

Heinäkuu

La 20.7. klo 15.00 Paratiisi- musikaali OSTA LIPPU
Ti 23.7. klo 18.00 Paratiisi- musikaali OSTA LIPPU
Ke 24.7. klo 14.00 Paratiisi- musikaali OSTA LIPPU
La 27.7. klo 15.00 (ensi-ilta) Muukalaisia Yössä- musikaali OSTA LIPPU
Su 28.7. klo 15.00 Paratiisi- musikaali OSTA LIPPU

Elokuu

La 3.8. klo 15.00 Paratiisi – musikaali OSTA LIPPU
Su 4.8. klo 15.00 Muukalaisia Yössä- musikaali OSTA LIPPU
To 8.8. klo 14.00 Paratiisi – musikaali OSTA LIPPU
To 8.8. klo 18.00 Paratiisi- musikaali OSTA LIPPU
La 10.8. klo 15.00 Muukalaisia Yössä- musikaali OSTA LIPPU
Su 11.8. klo 15.00 Muukalaisia Yössä- musikaali OSTA LIPPU
Ti 13.8. klo 14.00 Paratiisi- musikaali OSTA LIPPU
Ti 13.8. klo 18.00 Paratiisi – musikaali OSTA LIPPU
Pe 16.8. klo 18.00 Paratiisi – musikaali OSTA LIPPU
La 17.8. klo 15.00 Muukalaisia Yössä- musikaali OSTA LIPPU
Su 18.8. klo 15.00 Muukalaisia Yössä- musikaali OSTA LIPPU
To 22.8. klo 14.00 Muukalaisia Yössä -musikaali OSTA LIPPU
Su 25.8. klo 15.00 Paratiisi- musikaali OSTA LIPPU

Ryhmämyynti ja väliaikatilaukset: myynti@musiikkiteatteri.fi tai 044 3466 713

Liput: www.lippu.fi ja kaikki Lippu.fi:n lippukaupat sekä R-kioskit.

Väliaikahinnasto:

Kahvi/tee 3€
Limu 3,50€
Korvapuusti 3€
Kesäinen leivos 5,50€
Suklaapatukka 2,50€