Ryhmät

Kuinka ryhmävaraukset tehdään?

Ryhmävaraukset tehdään numerossa 044 346 6713 tai osoitteessa myynti@musiikkiteatteri.fi

Yli kymmenen hengen ryhmien tulee vahvistaa tulonsa viimeistään yhtä kuukautta ennen esitystä. Näin varmistamme, että myyntimme ehtii varmasti toimittaa laskun ja liput ryhmänvetäjälle hyvissä ajoin.

Mistä ryhmäliput lunastetaan?

Liput on mahdollista lunastaa Ticketmasterin toimipisteistä. Voimme myös tehdä lipuista laskun ja sopia laskun toimitustavan. Tällöin postitamme liput asiakkaalle kirjeitse tai sähköpostitse. 

Miten ruoat tilataan ja koska ne maksetaan? (vain Tampereen Ravintolateatteri)

Ateriat tilataan samalla, kun osallistujien määrä vahvistetaan. Samalla annetaan tiedot mahdollisista erityisruokavalioista. Väliaikatarjoilujen ja juomien tilaaminen onnistuu sekä etukäteen että paikan päällä. Jonotuksen välttää parhaiten, kun tilaa tarjoilut ennakkoon myyntimme kautta.

Ruoat maksetaan aina etukäteen lippujen yhteydessä.  Juomat ja väliaikatarjoilut  maksetaan paikan päällä ravintolassa, joko käteisellä tai kortilla. Myös ryhmille laskutus on mahdollinen.

Käytännöt vaihtelevat esityspaikkakohtaisesti. Jos valitsemasi esitys on muualla kuin Tampereella, asia kannattaa varmistaa esityspaikasta.

Saako ryhmänvetäjä ilmaisen lipun?

Kauempaa tulevat, yli 30 hengen ryhmät saavat ryhmänvetäjälleen ilmaisen lipun. Myös bussikuskit ovat tervetulleita katsomaan esityksen veloituksetta. Muistathan varata myös kuljettajalle paikan. Tämä koskee vain teatteriesitystä; ruoasta kaikki maksavat normaalisti.

Miten ryhmien istumapaikat jaetaan?

Ryhmille varataan aina lähekkäiset paikat, jotka löytyvät paikalle saapuessa ryhmänvetäjän nimellä.