HAIKAN KESÄTEATTERI

Haikan Kesäteatteri sijaitsee Pirkkalassa aivan Tampereen kupeessa. Tampereen keskustasta kesäteatteriin on matkaa vain 15 minuuttia. Paikalle voi tulla linja-autolla, autolla, veneellä tai pyörällä. Kesäteatteri sijaitsee Haikan lavalla, niemenkärjessä Pyhäjärven rannalla, mitä kauneimmalla paikalla. Valoisa, viehättävä ja legendaarinen tanssipaviljonki luo upeat puitteet kesäteatterille. Teatterissamme on myös kahvila herkullisine tarjoiluineen. Haikassa teatterielämys on tunnelmallinen, lämmin ja huikea säästä riippumatta. Ympärillä aaltoileva pyhäjärvi luo unohtumattoman tunnelman esityksellemme.

ESITYKSET:

Heinäkuu:

13.7. klo 18 Raparperitaivas-musikaali OSTA LIPPU
14.7. klo 14 Raparperitaivas-musikaali OSTA LIPPU
20.7. klo 14 Raparperitaivas-musikaali OSTA LIPPU
20.7. klo 18 Raparperitaivas-musikaali OSTA LIPPU
26.7. klo 18 The Mopomies ja sen Sisko OSTA LIPPU
27.7. klo 14 The Mopomies ja sen Sisko OSTA LIPPU
27.7. klo 18 The Mopomies ja sen Sisko OSTA LIPPU
28.7. klo 14 The Mopomies ja sen Sisko OSTA LIPPU
28.7. klo 18 The Mopomies ja sen Sisko OSTA LIPPU

Elokuu:

12.8. klo 14 Raparperitaivas-musikaali OSTA LIPPU
12.8. klo 18 Raparperitaivas-musikaali OSTA LIPPU
18.8. klo 18 Raparperitaivas-musikaali OSTA LIPPU
19.8. klo 18 Raparperitaivas-musikaali OSTA LIPPU

OHJELMISTOSSA KESÄLLÄ 2021:

Suomihittikomedia THE MOPOMIES JA SEN SISKO

Musiikkikomediaa esitetään Pirkkalassa aivan Tampereen kupeessa. Tampereen keskustasta kesäteatteriin on matkaa vain 15 minuuttia. Paikalle voi tulla linja-autolla, autolla, veneellä tai pyörällä. Kesäteatteri sijaitsee Haikan lavalla, niemenkärjessä Pyhäjärven rannalla, mitä kauneimmalla paikalla. Valoisa, viehättävä ja legendaarinen tanssipaviljonki luo upeat puitteet kesäteatterille ja The Mopomies ja sen Sisko-musiikkikomedialle. Kesäteatterissa on kahvila herkullisine tarjoiluineen. Kesäteatterissamme musikaalielämys on tunnelmallinen, lämmin ja huikea säästä riippumatta. Ympärillä aaltoileva pyhäjärvi luo unohtumattoman tunnelman esityksellemme.

Pienessä kylässä asuu peräkammarin poika Mopo-Eino Sisko-nimisen siskonsa kanssa. Keski-iän lähestyessä heitä alkaa kyllästyttää maaseudun pienet ympyrät ja omat rasittavat sukulaisensa. Sisarukset päättävät ryhtyä julkkiksiksi. He hyppäävät moponsa selkään ja lähtevät suureen maailmaan. Sisarukset törmäävät hullunkurisella matkallaan mm. Katri Helenaa, Kikkaan ja Dannyyn, ja Sisko päätyy ottamaan laulutunteja Tapani Kansalta. Julkkikseksi tuleminen on kuitenkin mutkikkaampaa kuin he ovat kuvitelleet, ja he joutuvat lähtemään ulkomaille asti.

Tästä musiikkikomediasta ei kommelluksia, hauskoja käänteitä ja herkullisia hahmoja puutu. Mukana on parhaimpia suomihittejä, iskelmätaivaan tähtiä upeine asuineen ja mukaansatempaavia tansseja. Esityksessä kuullaan mm. kappaleet: Mä maalaispoika oon, Aikuinen nainen, Polttaa kesäkatu kuuma, Katson sineen taivaan, Mä haluun viihdyttää, Äidin pikku poika, R.A.K.A.S. , Tahdon olla sulle hellä, Sata salamaa ja monet muut! Työryhmä: Petri Lairikko, Elisa Lairikko, Simo Stenman, Christian Lairikko ja Katariina Leino.

Kesäinen musikaalikomedia RAPARPERITAIVAS

Gösta Sundqvist on todellinen suomirockin suurmies, joka on jättänyt pysyvän jäljen suomalaiseen sielunmaisemaan. Musikaalissakin kuultavista kappaleista Mitä kuuluu Marja-Leena, Teuvo, Poika nimeltä Päivi, Kyllikki ja Pohjois-Karjala on tullut klassikkoja, jotka kiteyttävät humoristisella tavalla suomalaista arkitodellisuutta. Gösta Sundqvist karttoi esiintymisiä ja yritti pysyä julkisuudelta mahdollisimman paljon piilossa. Mutta Raparperitaivas-esitys tuo tähän asiaan muutoksen; nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä Göstan keikalle! Göstaa esittää lähes autenttisesti hänen näköisensä ja oloisensa mies; A-J Keskinen. Kuulemme musikaalissa Göstan mietteitä hänen elämästään; nuoruudesta, jalkapallosta, talonmiehenä olosta, kappaleiden synnystä ja maailman menosta, – ja tämä kaikki göstamaisella huumorilla höystettynä. Gösta ja hänen bändikaverinsa avaavat maailmaa legendaarisen Leevi and the Leavings yhtyeen takana. Musikaalissa heräävät henkiin Göstan kappaleiden hahmot aina Kyllikistä Poika nimeltä Päiviin, ja nähdäänpä lavalla mm. Lenita Airisto ja Jörn Donnerkin. Tästä esityksestä ei hauskuutta, kreisejä hahmoja ja huumoria puutu! Esitystä tähdittävät A-J Keskinen, Tero Tanhuanpää, Elisa Lairikko, Simo Stenman ja Kasperi Kinnunen.

Väliaikatarjoilut, ennakkotilaukset:

Kahvi/Tee 2,50€
Mehu 2,00€
Korvapuusti 3,00€
Kesäinen leivos 5,50€
Suolainen piirakka 6.50€

Ryhmämyynti:

myynti@musiikkiteatteri.fi
044 3466 713

Liput: www.ticketmaster.fi ja kaikki Ticketmasterin lippukaupat