RUISSALON KESÄTEATTERI

Ruissalon Kesäteatteri sijaitsee Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa meren rannalla. Saapuminen esitykseen on helppoa niin autolla, bussilla, pyörällä, kuin vesibussillakin. Esitykset annetaan 1920-luvun huvilamaisessa paviljongissa, joka aikoinaan juurikin valmistui kesäteatteriksi ja tanssisaliksi. Nyt kaunis ja valoisa paviljonki pääsee jälleen alkuperäiseen käyttöönsä; – Ruissalon Kesäteatterissa on myös kahvila herkullisine tarjoiluineen sekä mahdollisuus kevyeen ruokailuun. Tarjolla on etukäteen tilattavissa ihanaa lohikeittoa ja saaristolaisleipää. Ruissalon Kesäteatterissa pääset aina tunnelmalliseen, lämpöiseen ja kesäiseen tunnelmaan, oli sää sitten mikä tahansa. Teatterissa anniskeluoikeudet, ja nauttia voi vaikka esityksen aikana.

Kesäteatterin osoite: Kansanpuistontie 76

ESITYKSET:

Heinäkuu

20.7. klo 18 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
21.7. klo 14 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
21.7. klo 18 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
25.7. klo 16 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
26.7. klo 18 Badding -musikaali Paratiisi OSTA LIPPU
27.7. klo 18 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
28.7. klo 14 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
29.7. klo 14 Badding -musikaali Paratiisi OSTA LIPPU
29.7. klo 18 Badding -musikaali Paratiisi OSTA LIPPU

Elokuu

1.8. klo 16 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
2.8. klo 18 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
3.8. klo 14 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
3.8. klo 18 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
4.8. klo 14 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
4.8. klo 18 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
5.8. klo 14 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
8.8. klo 16 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
9.8. klo 18 Badding -musikaali Paratiisi OSTA LIPPU
10.8. klo 18 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
11.8. klo 18 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
12.8. klo 18 Badding -musikaali Paratiisi OSTA LIPPU
15.8. klo 16 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU

16.8 klo 18 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
22.8. klo 16 Badding -musikaali Paratiisi OSTA LIPPU
25.8 klo 14 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU
25.8 klo 18 Viidestoista Yö -musikaali OSTA LIPPU

OHJELMISTOSSA KESÄLLÄ 2021

Badding -musikaali PARATIISI

Rauli Badding Somerjoki on suomalaisen rockin kiistaton kuningas, todellinen legenda. Hänet tunnetaan miehenä, joka pohjusti suomirockin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Fiilaten ja höyläten, Ja rokki soi, Paratiisi, Ikkunaprinsessa, Tähdet tähdet, Pilvet karkaa, niin minäkin ja Laivat. Rauli Somerjoki syntyi 1947 Somerolla ja kuoli 1987 Helsingissä, vain 39-vuotiaana. Musikaali kertoo Baddingin elämäntarinan; hän vietti lapsuutensa vaatimattomissa oloissa, mutta teki läpimurron rockin kuninkaaksi 70-luvun alussa. Hänen elämäänsä varjostivat esiintymispelko ja runsas alkoholinkäyttö. Badding teki uuden nousun suureen suosioon 80-luvun alussa, ja hänen taustayhtyeenään vaikutti silloin Agents. Musikaalissa käydään läpi Baddingin vaiherikas elämä aina kuolemaan asti. Musikaalin muita keskeisiä henkilöitä ovat Raulin äiti, sisaret, M.A. Numminen, Topi Sorsakoski, Muska Babitzin, Timo Kojo ja Baddingin suurin esikuva, Elvis Presley.

Pääosassa Baddinginä nähdään  Erik Kraemer. Erik on valovoimainen laulaja ja näyttelijä, ja hänet on aiemmin nähty useissa Suomen Musiikkiteatterin esityksissä. Hän tavoittaa upeasti Baddingin olemuksen, sekä vivahteikkaan ja herkän laulutavan tulkinnoissaan.
Muissa rooleissa nähdään mm. TV:stä tuttu Petri Lairikko, Matthau Mikojan, Elisa Lairikko, Jussi Ojanen, Christian Lairikko, Simo Stenman ja Isabella Lairikko. Lisäksi Baddingiä säestää taidokas yhtye.

VIIDESTOISTA YÖ -musikaali

Juice Leskinen oli nerokas laulaja ja lauluntekijä, sanoittaja ja kirjailija. Musikaali on kunnianosoitus hänen elämäntyölleen. Esityksessä tehdään huikea aikamatka Juicen ja hänen ystäviensä maailmaan. Juicen tie kulki Juankoskelta Tampereelle, jossa hänestä kehkeytyi Suomea kiertävä, kaikkien tuntema ja rakastama taiteilija. Musikaalin keskiössä on myös Juicen ja Mikko Alatalon ainutlaatuinen ystävyys, joka säilyi tärkeänä läpi Juicen elämän. Esityksessä seilataan hulvattomasti Tuuliajolla risteilyllä Saimaalla, käydään levyttämässä Lontoossa sekä koetaan alkoholin aiheuttamaa tuskaa. Juicen elämään vaikuttivat myös suuret rakkaudet ja niihin liittyvät menetykset. Juicen sanotaankin eläneen rakkaudesta.

Musikaalissa kuullaan kappaleet Syksyn sävel, Viidestoista Yö, Marilyn, Mä maalaispoika oon, Kaksoiselämää, Musta aurinko nousee, Aamu alkaa A:lla, Per Vers, runoilija, Napoleonin mopo ja monia muita. Pääosassa nähdään nykyään Turussa vaikuttava upea artisti ja muusikko Matthau Mikojan. Mikko Alatalona loistaa turkulainen Erik Kraemer. Muissa rooleissa esiinyvät mm. Elisa Lairikko, Simo Stenman, Sonja Lairikko, Jussi Ojanen, Jani-Matti Kemppinen, Tuomas Viiliäinen ja Petri Lairikko.

Musikaalia säestää huippubändi. Tervetuloa nauttimaan, pöytä on katettu suomalaisen rockin parhailla antimilla!

Väliaikatarjoilut, ennakkotilaukset:

Kahvi/Tee 2,50€
Mehu 2,00€
Korvapuusti 3,00€
Kesäinen leivos 5,50€
Suolainen piirakka 6.50€

Lohikeitto 12,00 €

Alkoholit
 

Piccolo-kuohari, 10€ (n.19cl)

Piccolo-valoviini, 10€ (n.20cl)
Piccolo-punaviini, 10€ (n.20cl)
Olut, 6€ (0,33l)
Siideri, 7€ (0,33l)
Konjakki, 7€ (4cl)
Likööri, 7€ (4cl)

Limonadi, 5€ (0,5l)

Ryhmämyynti:

myynti@musiikkiteatteri.fi
044 3466 713 (Ark. klo 10-17)

Liput: www.ticketmaster.fi ja kaikki Ticketmasterin lippukaupat