RUISSALON KESÄTEATTERI

Ruissalon Kesäteatteri sijaitsee Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa meren rannalla. Saapuminen esitykseen on helppoa niin autolla, bussilla, pyörällä, kuin vesibussillakin. Esitykset annetaan 1920-luvun huvilamaisessa paviljongissa, joka aikoinaan juurikin valmistui kesäteatteriksi ja tanssisaliksi. Nyt kaunis ja valoisa paviljonki on päässyt jälleen alkuperäiseen käyttöönsä; – Ruissalon Kesäteatterissa on myös kahvila herkullisine tarjoiluineen sekä mahdollisuus kevyeen ruokailuun. Tarjolla on etukäteen tilattavissa ihanaa lohikeittoa ja saaristolaisleipää. Ruissalon Kesäteatterissa pääset aina tunnelmalliseen, lämpöiseen ja kesäiseen tunnelmaan, oli sää sitten mikä tahansa.

Kesäteatterin osoite: Kansanpuistontie 76

Esityskalenteri:

Kesäkuu

Ke 8.6. klo 18 Kirka, Hetki Lyö, Ensi-ilta
To 9.6. klo 14 Kirka, Hetki Lyö
To 9.6. klo 18 Kirka, Hetki Lyö
Ti 14.6. klo 18 Kirka, Hetki Lyö
Ke 15.6. klo 14 Kirka, Hetki Lyö
Ke 15.6. klo 18 Kirka, Hetki Lyö

Heinäkuu

Ti 19.7. klo 18 Kirka, Hetki Lyö
Ke 20.7. klo 14 Kirka, Hetki Lyö
Ke 20.7. klo 18 Kirka, Hetki Lyö
To 21.7. klo 14 Kirka, Hetki Lyö
Su 24.7. klo 16 Kirka, Hetki Lyö
Ma 25.7. klo 18 Viidestoista Yö, Uusintaensi-ilta
Ti 26.7. klo 18 Kirka, Hetki Lyö
Ke 27.7. klo 14 Kirka, Hetki Lyö
Ke 27.7. klo 18 Kirka, Hetki Lyö
To 28.7. klo 14 Kirka, Hetki Lyö
To 28.7. klo 18 Viidestoista Yö
Su 31.7. klo 16 Kirka, Hetki Lyö

Elokuu

Ma 1.8. klo 18 Mopomies ja sen Sisko, Ensi-ilta
Ti 2.8. klo 14 Kirka, Hetki Lyö
Ti 2.8. klo 18 Kirka, Hetki Lyö
Ke 3.8. klo 14 Kirka, Hetki Lyö
Ke 3.8. klo 18 Kirka, Hetki Lyö
To 4.8. klo 14 Viidestoista Yö
To 4.8. klo 21 Viidestoista Yö (Yönäytös)
Su 7.8. klo 16 Kirka, Hetki Lyö
Ma 8.8. klo 14 Mopomies ja sen Sisko
Ma 8.8. klo 18 Mopomies ja sen Sisko
Ti 9.8. klo 14 Viidestoista Yö
Ti 9.8. klo 18 Viidestoista Yö
Ke 10.8. klo 14 Kirka, Hetki Lyö
Ke 10.8. klo 18 Kirka, Hetki Lyö
To 11.8. klo 14 Kirka, Hetki Lyö
To 11.8. klo 21 Kirka, Hetki Lyö (Yönäytös)
Su 14.8. klo 16 Viidestoista Yö
Ke 17.8. klo 14 Kirka, Hetki Lyö
Ke 17.8. klo 18 Kirka, Hetki Lyö
To 18.8. klo 14 Mopomies ja sen Sisko
Su 21.8. klo 16 Kirka, Hetki Lyö

Väliaikatarjoilut, ennakkotilaukset:

Kahvi/Tee 2,50€
Mehu 2,00€
Korvapuusti 3,00€
Kesäinen leivos 5,50€
Suolainen piirakka 6.50€

Lohikeitto 12,00 € (Min. 10 hlö ryhmät)

Limonadi, 5€ (0,5l)

Ryhmämyynti:

myynti@musiikkiteatteri.fi
044 3466 713 (Ark. klo 10-17)

Liput: www.ticketmaster.fi ja kaikki Ticketmasterin lippukaupat

Ohjelmistossa kesällä 2022

Hetki Lyö

Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista. Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Mrs. Robinson, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin.

Viidestoista Yö -musikaali

Musikaalissa tehdään huikea aikamatka Juicen ja hänen ystäviensä maailmaan. Juicen suurimpien klassikoiden lisäksi kuulemme Mikko Alatalon tuotantoa, Manserockin parhaita paloja, unohtamatta Tuuliajolla risteilyn hulvattomia yhtyeitä. Juicen suurimpien klassikoiden lisäksi kuulemme Mikko Alatalon tuotantoa, Manserockin parhaita paloja, unohtamatta Tuuliajolla risteilyn hulvattomia yhtyeitä. Musikaalissa kuullaan mm. kappaleet: Viidestoista yö,  Syksyn Sävel, Marilyn, Mä maalaispoika oon, Hän hymyilee kuin lapsi, Kaksoiselämää, Musta aurinko nousee,  Aamu alkaa A:lla, ja monia muita. Tervetuloa nauttimaan, pöytä on katettu suomalaisen rockin parhailla antimilla!

Turun Sanomat: ”Leskisen roolissa nähdään Matti Mikkonen eli Matthau Mikojan, joka on opiskellut esikuvansa laulutavan ja maneerit hyvin. Mikkonen eläytyy Juicen rooliin uskottavasti ja tuo lavalla samaa filosofista levollisuutta, joka huokui Leskisestä sekä haastatteluissa että keikkalavoilla.
Myös maskeeraus ja puvustus onnistuvat, ja lavalla nähdäänkin monta tuttua versiota Leskisen tyyleistä.”

Mopomies ja sen Sisko – tie julkkistähdeksi

Pienessä kylässä asuu peräkammarin poika Mopo-Eino Sisko-nimisen siskonsa kanssa. Sisarukset päättävät ryhtyä julkkiksiksi. He hyppäävät moponsa selkään ja lähtevät suureen maailmaan. Sisarukset törmäävät hullunkurisella matkallaan mm. Katri Helenaa, Kikkaan ja Dannyyn, ja Sisko päätyy ottamaan laulutunteja Tapani Kansalta.

Tästä musiikkikomediasta ei kommelluksia, hauskoja käänteitä ja herkullisia hahmoja puutu. Mukana on parhaimpia suomihittejä ja iskelmätaivaan tähtiä upeine asuineen. Esityksessä kuullaan mm. kappaleet: Mä maalaispoika oon, Aikuinen nainen, Polttaa kesäkatu kuuma, Katson sineen taivaan, Mä haluun viihdyttää, Äidin pikku poika, R.A.K.A.S. , Tahdon olla sulle hellä, Sata salamaa ja monet muut!

Ylöjärven Sanomat: Petri Lairikko tepastelee suorastaan herkullisesti Dannyn, Tapani Kansan sekä Frederikin jalanjäljissä. Lairikon drag-queen-kohtaus muistuttaa miehen monilahjakkuudesta.
Petri Lairikko on äidin mussukka ja peräkammarin poikamies. Luonnenäyttelijänä hän tuo niiden molempien sielunmaisemat luontevasti esille. Tällä kertaa pilkkakirves ei leimaa ilkeästi.

Elisa Lairikon lavatyöskentely on kiitettävän tarkkaa. Hän virittää iskelmäkuningattariemme ikivihreät kappaleet uljaaseen lentoon. Mikä energia ja karisma!

Petri ja Elisa Lairikko työskentelevät vahvana parivaljakkona. He takaavat sen, että esitys on nautinnollinen.” (Matti Pulkkinen)