Mikä Musiikkiteatteri?

Suomen Musiikkiteatteri on Suomen suurin ja komein musikaaleja tuottava teatteri, jossa yhdistyvät huipputason musikaalit, showt ja konsertit sekä korkeatasoiset ravintolapalvelut. Toimimme Tampereella Yo-talolla ja sen lisäksi kierrämme koko Suomessa aina Helsingistä Rovaniemelle asti. Suomen Musiikkiteatteri on myös Suomen suurin kiertueteatteri. Toteutamme vuoden aikana noin 150 esitystä suurissa konserttitaloissa ympäri maata. Lisäksi toimimme isojen tapahtumien järjestäjänä eri areenoilla. Tapahtumamme sisältävät huippumusikaalit, showt, dj:n ja tasokkaat ravintolapalvelut vip-alueineen. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kokonaisvaltaisia ja unohtumattomia elämyksiä.

Tärkeä osa Suomen Musiikkiteatterin toimintaa ovat erilaisten yksityistilaisuuksien järjestäminen. Tilan muunneltavuus, huipputekniikka sekä ravintolan palvelut mahdollistavat haastavienkin tilaisuuksien toteuttamisen. Teatterissamme voidaan järjestää asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöity kokous-, seminaari- tai juhlatilaisuus, joka voi huipentua musikaali – tai show-esitykseen.

Toimistomme sijaitsee Tampereella, samoin pääpaikkamme Yo-talo, jossa järjestämme kaikki Tampereen esityksemme.

Tutustu esityskalenteriimme ja varaa lippusi!


– Suomen Musiikkiteatteri on enemmän –

Arvioita ja palautetta

"Kiitos ihanasta esityksestä 6.10 Kirkan päivänäytöksessä! Olin 2 avustettavan kanssa katsomossa ja sain elää vanhoja tapahtumia uudelleen näytelmän muodossa. Tarina oli kirjoitettu hyvin ja mukaan oli saatu sopivasti huumoria!! Kirkan sielunmaailma oli sisäistetty. Muistan Kirkan oli juuri tuollaisena kömpelöhkönä esiintyjänä jonka laulussa ei ollut mitään kömpelöä:) Me kaikki nautimme musiikista ja laulusta!"
– Hetki Lyö-Musikaalin katsoja
"Show Must Go On edustaa viihdyttävää audiovisuaalista showta, jossa keikkafiiliskin on aidoimmillaan."
– Ilkka-Lehti
"Hei! Nyt on pakko antaa teille palautetta viime lauantain esityksestä. Aivan uskomattoman upea esitys, joka ylitti kaikki odotukset. Erityisesti hämmästytti Ilarin mahtava lauluääni, joka kuulosti erittäin paljon Kirkalta. Suuret kiitokset meidän koko porukalta!"
– Hetki Lyö-Musikaalin katsoja
"Ikiaikainen satu jaksaa kiehtoa myös aikuista katsojaa. – – Varmasti perheen pieninkin ymmärtää sadun viestin: välitä kaveristasi ja hyväksy erilaisuus. – – sukellusta musikaalin maailmaan voi suositella koko perheelle."
– Ylöjärven Uutiset Kaunottaresta ja hirviöstä
"Upea ensi-ilta: Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, ja koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle – Neumannille, joka sen todella ansaitseekin! :)"
– Autiotalossa-musikaalin katsoja
"I've got you under my skin./ Parhaimillaan Muukalaisia Kesäyössä tekee juuri sen, ui ihon alle ja muhii siellä hyvän aikaa. / Miro Honkanen tekee Frank Sinatran roolin ties monettako kertaa. Rutiinin huomaa roolin sujuvuudesta. Ja kun lauletaan, yleisö tarttuu näppeihin asti. / Parin laulun verran kuullaan myös Elisa Lairikkoa Ava Gardnerin roolissa. Musiikkilisen osaamisensa lisäksi Lairikko on muutenkin oiva vastapari Honkaselle. / Muukalaisia Kesäyössä on draamallisuudessaan piristävä poikkeus perinteisessä kesäteatteritarjonnassa."
– Ilkka-lehti Muukalaisia Kesäyöstä, Tero Hautamäki
"Remu & the Hurriganes-musikaali jyrää kuin täysperävaunurekkaalamäessä. Liinoja ei pistetä kiinni, kun vauhtiin on päästy."
– Ylöjärven Uutiset, Päivi Kuokkanen
"Nyt on juhlat juhlittu. Positiivista palautetta tulee hienosta järjelestystä. Ruoka järjestelyt toimi hyvin ja ruokaa oli riittävästi ja maukasta. Show oli hyvä. Kaikin puolin hyvin järjestetty joten suuri kiitos asioiden hoitamisesta."
– Ryhmänvetäjä Suomen Mahtavimmista Pikkujouluista
"Vau, olipa hieno Kirka-Musikaali. Hyvin kirjoitettu tarina huumoria unohtamatta ja hienoja laulusuorituksia kauttaaltaan, ja eipä olisi parempaa Kirkaa voinut toivoa kuin Ilari Hämäläinen"
– Hetki Lyö-Musikaalin katsoja
"Suomen Musiikkiteatterin loistava Kirka-musikaali. Oi, mitä herkkua 70-luvun nuorelle, kun noi kaikki biisit osaa niin ulkoa. Kyllä ennen tehtiin niin hyvää musiikkia, että tätä esitystä voi nuorillekin suositella."
– Hetki Lyö-Musikaalin katsoja