Mikä Musiikkiteatteri?

Olemme Suomen suurin yksityinen musiikkiteatteri ja samalla suurin kiertueteatteri. Järjestämme vuosittain noin sata esitystä kymmenillä paikkakunnilla Helsingistä Rovaniemelle.


Toiminnallamme on kolme tavoitetta:

  1. tarjota elämyksiä;
  2. tehdä se niin, että katsoja tulee toistekin;
  3. olla luotettava kumppani sidosryhmille ja esiintyjille, muusikoille, säveltäjille, käsikirjoittajille ja muille teatterin ammattilaisille.

Esitystemme aiheina ovat suuret suomalaiset ja kansainväliset musiikintekijät. Estradeillamme on nähty muun muassa ABBAn, Dingon, Juice Leskisen, Eppu Normaalin, Hanoi Rocksin, Leevi and the Leavingsin, Elvis Presleyn, Queenin, Rauli Badding Somerjoen ja Tina Turnerin tarina.

Heidän hittejään ovat tulkinneet Suomen lahjakkaimmat artistit, kuten Dimitri Keiski, Ari Koivunen, Marika Krook, Päivi Lepistö, JP Leppäluoto, Matthau Mikojan ja Laura Voutilainen. Esityksissä näkyy ja kuuluu paitsi muusikoiden, myös tanssijoiden, sirkustaiteilijoiden, käsikirjoittajien, puvustajien ja muiden ammattilaisten kädenjälki.

Työllistämme täysi- tai osa-aikaisesti lähes sata ihmistä.

Keskeinen osa toimintaamme on erilaisten yksityistilaisuuksien, kuten pikkujoulujen ja virkistyspäivien, järjestäminen.

Toimistomme sijaitsee Tampereella, samoin eräänlainen päämajamme Yo-talo, jossa järjestämme useimmat Tampereen esityksemme.

Tutustu esityskalenteriimme ja varaa lippusi!

Arvioita ja palautetta

"Enempää glitteriä on fyysisesti mahdotonta mahduttaa yhden ihmisen päälle. Päivi Lepistön päätösasu Agnethana on kaulasta varpaisiin kultainen. – – Illan rohkein oli yläilmoissa nauhojen varassa taiteillut akrobaatti. – – Illan kaunein oli… itse teatteri."
– Aamulehti ABBA – Dancing Queenistä
"Show Must Go On edustaa viihdyttävää audiovisuaalista showta, jossa keikkafiiliskin on aidoimmillaan."
– Ilkka
"Elvis Presleyn kunniaksi ideoitu esitys on täysosuma."
– Pohjalainen Viva La Elviksestä
"Ikiaikainen satu jaksaa kiehtoa myös aikuista katsojaa. – – Varmasti perheen pieninkin ymmärtää sadun viestin: välitä kaveristasi ja hyväksy erilaisuus. – – sukellusta musikaalin maailmaan voi suositella koko perheelle."
– Ylöjärven Uutiset Kaunottaresta ja hirviöstä
"Upea ensi-ilta: Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, ja koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle – Neumannille, joka sen todella ansaitseekin! :)"
– Autiotalossa-musikaalin katsoja
"Haluaisin kiittää oikein mahtavasta esityksestä. Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen. Ennen kaikkea suuret kiitokset Laura Voutilaiselle, toki muutkin olivat hyviä."
– Blues Brothersin katsoja
"Musikaali on ollut vauhdikas, puvut nättejä, ja kaikki ovat osanneet laulaa hyvin. Erityisesti Satu Silvon roolihahmo on naurattanut. ****"
– Laulavien sadepisaroiden katsoja
"Marika Krook on aivan täydellinen Tina Turner, seksikäs ja sähäkkä ja mitä laulua!! Uskomatonta!!"
– Simply the Bestin katsoja