MERISÄRKÄN KESÄTEATTERI

Merisärkän kesäteatteri sijaitsee Kalajoella meren rannalla, keskellä kauniita hiekkadyynejä. Kalajoen hiekkasärkät ovat olleet jo vuosikymmeniä legendaarisena matkailu- ja luontokohteena. Upeampaa paikkaa kesäteatterille voi tuskin löytää!

Esitykset Viihdekeskus Merisärkän yhteydessä. Kesäteatteriin on mahdollista varata ennen esitystä herkullinen buffet ja tarjoilu pelaa myös esityksen aikana. Väliaikatarjoilut on mahdollista nauttia ihanalla terassilla merinäköalasta nauttien. Teatterissa on anniskeluoikeudet. Juomia on mahdollista nauttia myös esityksen aikana.

ESITYKSET:

Heinäkuu:

Ti 6.7. klo 18 Badding -musikaali OSTA LIPPU
Ke 7.7. klo 14 Badding -musikaali OSTA LIPPU
Ke 7.7. klo 18 Badding -musikaali OSTA LIPPU

To 15.7. klo 14 Badding -musikaali OSTA LIPPU
To 15.7. klo 18 Badding -musikaali OSTA LIPPU
Pe 16.7. klo 14 Badding -musikaali OSTA LIPPU
La 17.7. klo 14 Badding -musikaali OSTA LIPPU
Pe 23.7. klo 18 Raparperitaivas -musikaali OSTA LIPPU
La 24.7. klo 14 Raparperitaivas -musikaali OSTA LIPPU

Elokuu:

Ke 4.8. klo 18 Raparperitaivas -musikaali OSTA LIPPU
To 5.8. klo 14 Raparperitaivas -musikaali OSTA LIPPU

OHJELMISTOSSA KESÄLLÄ 2021:

Badding -musikaali PARATIISI

Rauli Badding Somerjoki on suomalaisen rockin kiistaton kuningas, todellinen legenda. Hänet tunnetaan miehenä, joka pohjusti suomirockin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Fiilaten ja höyläten, Ja rokki soi, Paratiisi, Ikkunaprinsessa, Tähdet tähdet, Pilvet karkaa, niin minäkin ja Laivat. Rauli Somerjoki syntyi 1947 Somerolla ja kuoli 1987 Helsingissä, vain 39-vuotiaana. Musikaali kertoo Baddingin elämäntarinan; hän vietti lapsuutensa vaatimattomissa oloissa, mutta teki läpimurron rockin kuninkaaksi 70-luvun alussa. Hänen elämäänsä varjostivat esiintymispelko ja runsas alkoholinkäyttö. Badding teki uuden nousun suureen suosioon 80-luvun alussa, ja hänen taustayhtyeenään vaikutti silloin Agents. Musikaalissa käydään läpi Baddingin vaiherikas elämä aina kuolemaan asti. Musikaalin muita keskeisiä henkilöitä ovat Raulin äiti, sisaret, M.A. Numminen, Topi Sorsakoski, Muska Babitzin, Timo Kojo ja Baddingin suurin esikuva, Elvis Presley.

Pääosassa Baddinginä nähdään  Erik Kraemer. Erik on valovoimainen laulaja ja näyttelijä, ja hänet on aiemmin nähty useissa Suomen Musiikkiteatterin esityksissä. Hän tavoittaa upeasti Baddingin olemuksen, sekä vivahteikkaan ja herkän laulutavan tulkinnoissaan.
Muissa rooleissa nähdään mm. TV:stä tuttu Petri Lairikko, Matthau Mikojan, Elisa Lairikko, Jussi Ojanen, Simo Stenman ja Isabella Lairikko. Lisäksi Baddingiä säestää taidokas yhtye.

Kesäinen musikaalikomedia RAPARPERITAIVAS

Gösta Sundqvist on todellinen suomirockin suurmies, joka on jättänyt pysyvän jäljen suomalaiseen sielunmaisemaan. Musikaalissakin kuultavista kappaleista Mitä kuuluu Marja-Leena, Teuvo, Poika nimeltä Päivi, Kyllikki ja Pohjois-Karjala on tullut klassikkoja, jotka kiteyttävät humoristisella tavalla suomalaista arkitodellisuutta. Gösta Sundqvist karttoi esiintymisiä ja yritti pysyä julkisuudelta mahdollisimman paljon piilossa. Mutta Raparperitaivas-esitys tuo tähän asiaan muutoksen; nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä Göstan keikalle! Göstaa esittää lähes autenttisesti hänen näköisensä ja oloisensa mies; A-J Keskinen. Kuulemme musikaalissa Göstan mietteitä hänen elämästään; nuoruudesta, jalkapallosta, talonmiehenä olosta, kappaleiden synnystä ja maailman menosta, – ja tämä kaikki göstamaisella huumorilla höystettynä. Gösta ja hänen bändikaverinsa avaavat maailmaa legendaarisen Leevi and the Leavings yhtyeen takana. Musikaalissa heräävät henkiin Göstan kappaleiden hahmot aina Kyllikistä Poika nimeltä Päiviin, ja nähdäänpä lavalla mm. Lenita Airisto ja Jörn Donnerkin. Tästä esityksestä ei hauskuutta, kreisejä hahmoja ja huumoria puutu! Esitystä tähdittävät A-J Keskinen, Tero Tanhuanpää, Elisa Lairikko, Simo Stenman ja Kasperi Kinnunen.

Merisärkän kahvion hinnasto:

Kahvi/Tee 2,50€
Lasillinen kuohuvaa 10,00 €
Punaviini 16cl 8,00 €
Valkoviini 16cl 8,00 €
Rosee 16cl 9,00 €

Kesäinen Buffet 23€
Provencen kanaa ja ratatouillea (L,G)
Possua metsästäjän tapaan ja kermaperunat (L,G)
Raikasta salaattia
Talon leipä ja levite

Buffet ja väliaikatilaukset: info@merisarkka.fi

Ryhmämyynti: myynti@musiikkiteatteri.fi tai 044 3466 713

Liput: www.ticketmaster.fi ja kaikki Ticketmasterin lippukaupat