MERISÄRKÄN KESÄTEATTERI

Kesällä 2024 Kalajoen hiekkarannoilla raikaa Queenin musiikki, sillä Merisärkän Kesäteatterin valtaa supersuosittu esityksemme Show Must Go On! Freddie Mercuryn roolissa tulkitsee multitalentti Mikael Saari.

Merisärkän kesäteatteri sijaitsee Kalajoella meren rannalla, keskellä kauniita hiekkadyynejä. Kalajoen hiekkasärkät ovat olleet jo vuosikymmeniä legendaarisena matkailu- ja luontokohteena. Upeampaa paikkaa kesäteatterille voi tuskin löytää!

Esitykset Viihdekeskus Merisärkän yhteydessä. Kesäteatteriin on mahdollista varata ennen ja jälkeen esityksen ruokailu yläkerran Stage-ravintolaan. Juomatarjoilu pelaa myös esitysten aikana. Väliaikatarjoilut on mahdollista nauttia ihanalla terassilla merinäköalasta nauttien.

Show Must Go On -musikaalin näytökset annetaan säältä suojassa Merisärkän Tanssipaviljongissa.

Show Must Go On

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo peräti kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi  Suomen isoimpien teatterien lavoilla esiintyen ja useita musikaalirooleja tehden.

Queen-yhtyeen  rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! Esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa!

Showssa kuullaan Queenin elämää suuremmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

Esityskalenteri:

To 11.7. klo 18.00 (ensi-ilta) OSTA LIPPU
Pe 12.7. klo 14.00 OSTA LIPPU
To 18.7. klo 18.00 OSTA LIPPU
Pe 19.7. klo 18.00 OSTA LIPPU
Pe 26.7. klo 18.00 OSTA LIPPU
To 1.8. klo 18.00 OSTA LIPPU
Pe 2.8. klo 14.00 OSTA LIPPU

Väliaikatarjoilut:

Kahvi / Tee 3,00 €
Kesäinen leivos 5,50 €
Muffini 3,90 €
Suolainen piiras 6,50 €

Lasillinen kuohuvaa 16 cl 8,80 € pulloittain 29,50 € (Estrella De Oro Cava)
Punaviini 16 cl 8,40 € pulloittain 24,50 € ( Cantine Ronco Vino Rosso)
Valkoviini 16 cl 8,40 € pulloittain 24,50 € ( Cantine Ronco Vino Bianco)

Väliaikatilaukset: info@merisarkka.fi

Ryhmämyynti: myynti@musiikkiteatteri.fi tai 044 3466 713

Liput: www.lippu.fi ja kaikki Lippu.fi:n lippukaupat.