MERISÄRKÄN KESÄTEATTERI

Merisärkän kesäteatteri sijaitsee Kalajoella meren rannalla, keskellä kauniita hiekkadyynejä. Kalajoen hiekkasärkät ovat olleet jo vuosikymmeniä legendaarisena matkailu- ja luontokohteena. Upeampaa paikkaa kesäteatterille voi tuskin löytää!

Esitykset Viihdekeskus Merisärkän yhteydessä. Kesäteatteriin on mahdollista varata ennen ja jälkeen esityksen ruokailu yläkerran Stage-ravintolaan. Juomatarjoilu pelaa myös esitysten aikana. Väliaikatarjoilut on mahdollista nauttia ihanalla terassilla merinäköalasta nauttien.

Viidestoista Yö -musikaalin näytökset annetaan säältä suojassa Merisärkän Tanssipaviljongissa. Hulvaton musiikkikomedia Mopomies viihdyttää kansaa yläkerran aurinkoisessa Terassiravintolassa.

Esityskalenteri:

VIIDESTOISTA YÖ -MUSIKAALI

Ke 6.7. klo 18 Ensi-ilta OSTA LIPPU
To 7.7. klo 14 OSTA LIPPU
Ke 13.7. klo 18 OSTA LIPPU
To 14.7. klo 14 OSTA LIPPU
To 14.7. klo 18 OSTA LIPPU
Pe 15.7. klo 14 OSTA LIPPU
Pe 15.7. klo 18 OSTA LIPPU
La 16.7. klo 14 OSTA LIPPU
Pe 22.7. klo 18 OSTA LIPPU
La 23.7. klo 14 OSTA LIPPU
Pe 29.7. klo 18 OSTA LIPPU
La 30.7. klo 14 OSTA LIPPU

SUOMIHITTIKOMEDIA MOPOMIES JA SEN SISKO (Terassilavalla)

Ti 5.7. klo 18 Ensi-ilta OSTA LIPPU
To 7.7. klo 18 OSTA LIPPU
Ti 12.7. klo 18 OSTA LIPPU
La 16.7. klo 18 OSTA LIPPU
La 23.7. klo 18 OSTA LIPPU
La 30.7. klo 18 OSTA LIPPU

Väliaikatilaukset: info@merisarkka.fi

Ryhmämyynti: myynti@musiikkiteatteri.fi tai 044 3466 713

Liput: www.ticketmaster.fi ja kaikki Ticketmasterin lippukaupat

Viidestoista Yö -musikaali

Musikaalissa tehdään huikea aikamatka Juicen ja hänen ystäviensä maailmaan. Juicen suurimpien klassikoiden lisäksi kuulemme Mikko Alatalon tuotantoa, Manserockin parhaita paloja, unohtamatta Tuuliajolla risteilyn hulvattomia yhtyeitä. Pääroolissa loistaa suitsutusta saanut Matthau Mikojan. Musikaalissa kuullaan mm. kappaleet: Viidestoista yö,  Syksyn Sävel, Marilyn, Mä maalaispoika oon, Kaksoiselämää, Musta aurinko nousee,  Aamu alkaa A:lla, Luonas kai olla saan ja monia muita.

Tervetuloa nauttimaan, pöytä on katettu suomalaisen rockin parhailla antimilla!

Musiikkikomedia Mopomies ja sen Sisko

Pienessä kylässä asuu peräkammarin poika Mopo-Eino Sisko-nimisen siskonsa kanssa. Keski-iän lähestyessä heitä alkaa kyllästyttää maaseudun pienet ympyrät ja omat rasittavat sukulaisensa. Sisarukset päättävät ryhtyä julkkiksiksi. He hyppäävät moponsa selkään ja lähtevät suureen maailmaan. Sisarukset törmäävät hullunkurisella matkallaan mm. Katri Helenaa, Kikkaan ja Dannyyn, ja Sisko päätyy ottamaan laulutunteja Tapani Kansalta. Julkkikseksi tuleminen on kuitenkin mutkikkaampaa kuin he ovat kuvitelleet, ja he joutuvat lähtemään ulkomaille asti.

Tästä musiikkikomediasta ei kommelluksia, hauskoja käänteitä ja herkullisia hahmoja puutu. Mukana on parhaimpia suomihittejä ja iskelmätaivaan tähtiä upeine asuineen. Esityksessä kuullaan mm. kappaleet: Mä maalaispoika oon, Aikuinen nainen, Polttaa kesäkatu kuuma, Katson sineen taivaan, Mä haluun viihdyttää, Äidin pikku poika, R.A.K.A.S. , Tahdon olla sulle hellä, Sata salamaa ja monet muut!