Kirka-musikaali

Hetki Lyö

Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista.

Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja.

Kirkaa esittää ylistystä saanut Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin.

 

Arviot ja katsojapalautteet

Kiitos ihanasta esityksestä 6.10 Kirkan päivänäytöksessä! Olin 2 avustettavan kanssa katsomossa ja sain elää vanhoja tapahtumia uudelleen näytelmän muodossa. Tarina oli kirjoitettu hyvin ja mukaan oli saatu sopivasti huumoria!! Kirkan sielunmaailma oli sisäistetty. Muistan Kirkan oli juuri tuollaisena kömpelöhkönä esiintyjänä jonka laulussa ei ollut mitään kömpelöä:)
Me kaikki nautimme musiikista ja laulusta!

– Virpi

Hei!
Nyt on pakko antaa teille palautetta viime lauantain esityksestä.
Aivan uskomattoman upea esitys, joka ylitti kaikki odotukset. Erityisesti hämmästytti Ilarin mahtava lauluääni, joka kuulosti erittäin paljon Kirkalta. Suuret kiitokset meidän koko porukalta!

– Maarit

Vau, olipa hieno Kirka-Musikaali. Hyvin kirjoitettu tarina huumoria unohtamatta ja hienoja laulusuorituksia kauttaaltaan, ja eipä olisi parempaa Kirkaa voinut toivoa kuin Ilari Hämäläinen

– Tiina

Suomen Musiikkiteatterin loistava Kirka-musikaali. Oi, mitä herkkua 70-luvun nuorelle, kun noi kaikki biisit osaa niin ulkoa. Kyllä ennen tehtiin niin hyvää musiikkia, että tätä esitystä voi nuorillekin suositella.

– Anne

On se vaan hienoa, että tällaisiakin juttuja tehdään, jotka todella koskettaa. Ja saa tajuamaan elämän rajallisuuden. Tänään Kirka heräsi lavalla henkiin…

– Anonyymi
Kirka, Hetki Lyö esitykset

Osta lippu helposti netissä 24/7