KESÄTEATTERIT

Kesällä 2020 Musiikkiteatteri tuottaa ihania kesäteatteriesityksiä Turun Ruissalon Kesäteatterissa ja Pirkkalassa Haikan Kesäteatterissa

Alla näet kaikkien Kesäteatteriemme esityspäivät ohjelmistoineen!

HAIKAN KESÄTEATTERI

Suomihittikomedia THE MOPOMIES JA SEN SISKO

Musiikkikomediaa esitetään Pirkkalassa aivan Tampereen kupeessa. Tampereen keskustasta kesäteatteriin on matkaa vain 15 minuuttia. Paikalle voi tulla linja-autolla, autolla, veneellä tai pyörällä. Kesäteatteri sijaitsee Haikan lavalla, niemenkärjessä Pyhäjärven rannalla, mitä kauneimmalla paikalla. Valoisa, viehättävä ja legendaarinen tanssipaviljonki luo upeat puitteet kesäteatterille ja The Mopomies ja sen Sisko-musiikkikomedialle. Kesäteatterissa on kahvila herkullisine tarjoiluineen. Kesäteatterissamme musikaalielämys on tunnelmallinen, lämmin ja huikea säästä riippumatta. Ympärillä aaltoileva pyhäjärvi luo unohtumattoman tunnelman esityksellemme.

Pienessä kylässä asuu peräkammarin poika Mopo-Eino Sisko-nimisen siskonsa kanssa. Keski-iän lähestyessä heitä alkaa kyllästyttää maaseudun pienet ympyrät ja omat rasittavat sukulaisensa. Sisarukset päättävät ryhtyä julkkiksiksi. He hyppäävät moponsa selkään ja lähtevät suureen maailmaan. Sisarukset törmäävät hullunkurisella matkallaan mm. Katri Helenaa, Kikkaan ja Dannyyn, ja Sisko päätyy ottamaan laulutunteja Tapani Kansalta. Julkkikseksi tuleminen on kuitenkin mutkikkaampaa kuin he ovat kuvitelleet, ja he joutuvat lähtemään ulkomaille asti.

Tästä musiikkikomediasta ei kommelluksia, hauskoja käänteitä ja herkullisia hahmoja puutu. Mukana on parhaimpia suomihittejä, iskelmätaivaan tähtiä upeine asuineen ja mukaansatempaavia tansseja. Esityksessä kuullaan mm. kappaleet: Mä maalaispoika oon, Aikuinen nainen, Polttaa kesäkatu kuuma, Katson sineen taivaan, Mä haluun viihdyttää, Äidin pikku poika, R.A.K.A.S. , Tahdon olla sulle hellä, Sata salamaa ja monet muut! Työryhmä: TV: stä tuttu Petri Lairikko, Katariina Leino, Elisa Lairikko ja Simo Stenman.

Esitykset:

Ke 8.7. klo 18
To 9.7. klo 18
Ke 15.7. klo 18
To 16.7. klo 14 ja 18
To 30.7. klo 14 ja 18
To 6.8. klo 14 ja 18

Väliaikatarjoilut, ennakkotilaukset:

Kahvi/Tee 2,50€
Mehu 2,00€
Korvapuusti 3,00€
Kesäinen leivos 5,50€
Suolainen piirakka 6.50€

Lue lisää ja hanki liput klikkaamalla TÄSTÄ

RUISSALON KESÄTEATTERI

Badding -musikaali PARATIISI

Ruissalon Kesäteatteri sijaitsee Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa meren rannalla. Saapuminen esitykseen on helppoa niin autolla, bussilla, pyörällä, kuin vesibussillakin. Esitykset annetaan 1920-luvun huvilamaisessa paviljongissa, joka aikoinaan juurikin valmistui kesäteatteriksi ja tanssisaliksi. Nyt kaunis ja valoisa paviljonki pääsee jälleen alkuperäiseen käyttöönsä; – Ruissalon Kesäteatteri herää henkiin! Paikka on kuin luotu juuri Badding-musikaalin esityspaikaksi. Kesäteatterissa on myös kahvila herkullisine tarjoiluineen. Ruokailuun on mahdollisuus viereisessä ravintolassa, Villa Promenadessa. Ruissalon kesäteatterissa pääset aina tunnelmalliseen, lämpöiseen ja kesäiseen tunnelmaan, oli sää sitten mikä tahansa.

Ruissalon Kesäteatterissa nähtävässä musikaalissa käydään läpi Baddingin vaiherikas elämä aina kuolemaan asti. Rauli Badding Somerjoki on suomalaisen rockin kiistaton kuningas, todellinen legenda. Hänet tunnetaan miehenä, joka pohjusti suomirockin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Fiilaten ja höyläten, Ja rokki soi, Paratiisi, Ikkunaprinsessa, Tähdet tähdet, Pilvet karkaa, niin minäkin ja Laivat. Rauli Somerjoki syntyi 1947 Somerolla ja kuoli 1987 Helsingissä, vain 39-vuotiaana. Musikaali kertoo koko Baddingin elämäntarinan. Musikaalin muita keskeisiä henkilöitä ovat Raulin äiti, sisaret, M.A. Numminen, Topi Sorsakoski, Muska Babitzin, Timo Kojo ja Baddingin suurin esikuva, Elvis Presley.
Pääosassa Baddinginä nähdään Turun oma poika Erik Kraemer. Muissa rooleissa nähdään mm. TV:stä ja Turun Kaupunginteatteristakin tuttu Petri Lairikko, Matthau Mikojan, Elisa Lairikko, Jussi Ojanen, Simo Stenman ja Isabella Lairikko. Lisäksi Baddingiä säestää taidokas yhtye.

Esitykset:

Ti 28.7. klo 18
Ke 29.7. klo 14 ja 18
Su 2.8. klo 14
Ti 4.8. klo 14 ja 18
Ke 5.8. klo 14 ja 18
Su 9.8. klo 14
Ti 11.8. klo 18
Ke 12.8. klo 14 ja 18

Väliaikatarjoilut, ennakkotilaukset:

Kahvi/Tee 2,50€
Mehu 2,00€
Korvapuusti 3,00€
Kesäinen leivos 5,50€
Suolainen piirakka 6.50€

Lue lisää ja hanki liput klikkaamalla TÄSTÄ