Suuri osa Suomen Musiikkiteatterin käsikirjoituksista on Katariina Leinon käsialaa. Nyt Katariinalta on ilmestynyt viides romaani Noitasiskot, joka sijoittuu teatterin maailmaan. 
Voit tilata upean uutuuskirjan kauttamme hintaan 26€ osoitteesta:  myynti@musiikkiteatteri.fi tai nettikaupasta TÄÄLTÄ 
 NOITASISKOT
Teatterimaailmaan sijoittuva nuortenromaani Noitasiskot kertoo kahden nuoren naisen ystävyydestä menestymispaineiden ja niiden synnyttämän epävarmuuden keskellä. Ystävykset Janica ja Milja pyrkivät noudattamaan kutsumustaan huolimatta monista murheista omassa lähipiirissään. Ystävyys on koetuksella, kun molemmat kilpailevat teatterikoulun lukuvuoden huipentavan Macbeth-näytelmän pääroolista; lisäksi molemmat ovat kiinnostuneita samasta pojasta. Romaani kertoo katkeransuloisesti siitä, miten pienestä unelman saavuttaminen tai kadottaminen voivat olla kiinni.

Katariina Leino on tamperelainen kirjailija, näytelmäkirjailija ja dramaturgi. Hän on julkaissut jo 1990-luvulta lähtien romaaneja nuorille ja nuorille aikuisille. Noitasiskot on hänen viides romaaninsa. Lisäksi hän on kirjoittanut yhteensä yli 30 näytelmää, musikaalia ja dramatisointia.

Lue lisää:

www.katariinaleino.com

https://www.facebook.com/kirjailijakatariinaleino/

Katariina Leinon Noitasiskot romaani nyt myynnissä esitykset

Osta lippu helposti netissä 24/7