Muuta tietoa

Missä kannattaa yöpyä?

Jos tarvitset vierailusi yhteydessä majoitusta, suosittelemme Sokos Hotelsin ja Radisson Blun hotelleja. Löydät kätevästi haluamasi paikkakunnan majoitusvaihtoehdot esimerkiksi Trivago-sivustolta.


Alla olevat tiedot koskevat vain Tampereen Ravintolateatterin esityksiä. Muiden esityspaikkojen käytännöt vaihtelevat. Niistä saat tietoa esityspaikkojen verkkosivuilta.

Voiko esityksen aikana nauttia juotavaa?

Ravintolateatterissamme voit huoleti siemailla juomiasi myös esityksen aikana. Useimmissa pöydissä on soittokello, jolla voit kutsua tarjoilijan pöytään myös esityksen aikana. Baaritiski on auki koko illan.

Onko esityksiin ikärajaa?

Esityksiimme ei ole ikärajaa,  lapset ovat tervetulleita vanhempiensa seurassa. Poikkeuksena ovat pikkujoulut, joiden alaikäraja on 18. Esityksen päätyttyä paikka toimii anniskeluravintolana, jollaisessa lasten läsnäolo ei ole suotavaa.

Pääseekö teatteriin pyörätuolilla?

Pyörätuolilla pääsee katsomoon, mutta asiasta pitää ilmoittaa varausta tehdessä istumapaikkoja varten. Salissa on pienet portaikot, joten pyörätuolilla liikkuva asiakas tarvitsee apuvoimia. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa.

Henkilökohtaiset avustajat pääsevät mukaan ilmaiseksi. Pyörätuoli+avustaja-lipun saat varattua vain teatterin omasta lipunmyynnistä 044 3466 713 tai myynti@musiikkiteatteri.fi. Tämä pätee Tampereen lisäksi kaikkiin kiertue-esityksiimme.