Show & Dinner

Musikaali-illan kruunaa herkullinen illallisbuffet, jonka voit nauttia useiden esitystemme yhteydessä. Ateria nautitaan esitysajankohdasta riippuen ennen tai jälkeen esityksen. Lisäksi voit nautttia juomavalikoistamme sekä väliaikatarjoiluista.

Esityskalenteristamme löydät tiedon siitä, kuuluvatko valitsemaasi esitykseen tarjoilut. Show & Dinner -linkkiä klikkaamalla näet illan menun ja mahdolliset väliaikatarjoilut.

Syksyn 2018 Teatteri Menu 

Viherversosalaattia ja vinaigrettea
Kapris-perunasalaattia
Mozzarellaa, basilikaa, tomaattia

Yrttiperunaa
Paahdettua punajuurta
Lihapullia ja pippurikastiketta
Ylikypsää porsaankylkeä ja dijonkermakastiketta
Talon leipä ja levite

Suklaakakkua, vadelmaa

Väliaikatarjoilut löydät täältä: http://yo-talo.com/valiaikatarjoilu/


Nämä ohjeet koskevat vain Tampereen Yo-talon Show & Dinner -esityksiä. Ruokailumahdollisuudet muualla vaihtelevat. Niistä saat tietoa esityspaikan verkkosivuilta.

Milloin ja missä aterioidaan?

Herkkuja on tarjolla Yo-talon pääsalissa. Iltaesitykset katsotaan täysin vatsoin, sillä ruokailu alkaa 1,5 h ennen showtimea (esim. klo 19 näytöksen yhteydessä klo 17.30). Jos olet valinnut päiväesityksen, saat ruokaa sen jälkeen.

Onko Show & Dinner -näytöksissä pakko maksaa ruoasta?

Ruokailu on yleensä vain yksi vaihtoehto muiden joukossa. Myynnissä on myös edullisempia lippuja ilman ateriaa. Toki suosittelemme illallista nautintosi kruunaamiseksi.

Missä vaiheessa ruokailutilaus pitää jättää?

Buffet-ateriat tilataan etukäteen. Ruokailu myös maksetaan etukäteen lippuja lunastettaessa. Jos olet jo ostanut liput ilman ruokaa ja tulet katumapäälle, voit myös lisätä ruoan tilaukseesi myöhemmin. Enintään kymmenen hengen seurueiden tulee jättää illallistilaus viimeistään viikkoa ennen esitystä. Yli kymmenhenkiset seurueet jättävät tilauksensa viimeistään kuukauden etukäteen. Tilauksen voi toimittaa teatterin myyntipalveluun, 044 346 6713 tai myynti@musiikkiteatteri.fi

Kuuluvatko juomat hintaan?

Vesi ja kahvi kuuluvat, muut juomat eivät sisälly illallisen hintaan, vaan ne tilataan erikseen.

Huomioidaanko erityisruokavaliot?

Kyllä, ravintolassamme otetaan huomioon monenlaiset ruokavaliot. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia. Lisäksi esimerkiksi gluteeniton tai kasvisruoka-ateria järjestyy, kunhan kerrot myyntipalvelullemme rajoitteistasi ruokaa tilatessasi.

Onko väliaikatarjoiluja?

Jo vain, Yo-talossa on tarjolla suolaista ja makeaa purtavaa sekä kahvia, teetä ja limonadia. Saatavilla on myös erikoiskahveja sekä laaja valikoima alkoholijuomia. Väliaikatarjoilut voidaan tilata joko etukäteen tai vasta tullessa teatteriin.