Show & Dinner

Musikaali-illan kruunaa herkullinen illallisbuffet, jonka voit nauttia useiden esitystemme yhteydessä. Ateria nautitaan esitysajankohdasta riippuen ennen tai jälkeen esityksen. Lisäksi voit nautttia juomavalikoistamme sekä väliaikatarjoiluista.

Esityskalenteristamme löydät tiedon siitä, kuuluvatko valitsemaasi esitykseen tarjoilut. Show & Dinner -linkkiä klikkaamalla näet illan menun ja mahdolliset väliaikatarjoilut.

Kevään 2019 Teatteri Menu 

Viherversosalaattia ja vinaigrette

Kanacaesarsalaatti

Venäläiset cocktailkurkut

Herkkupunajuuret

Yrttimarinoidut herkkusienet

Uunijuureksia

Lihapullia ja pippurikastiketta

Ylikypsää porsaankylkeä

Talon leipä ja levite

Juustokakku ja kahvi

Väliaikatarjoilut löydät täältä: http://yo-talo.com/valiaikatarjoilu/

Ravintolapalveluista vastaa Yo-Talo Oy.


Nämä ohjeet koskevat vain Tampereen Yo-talon Show & Dinner -esityksiä. Ruokailumahdollisuudet muualla vaihtelevat. Niistä saat tietoa esityspaikan verkkosivuilta.

Milloin ja missä aterioidaan?

Ruokailu tapahtuu pääsalissa tai Bar Pankin puolella. Iltaesitykset katsotaan täysin vatsoin, sillä ruokailu alkaa 1,15 h ennen showtimea (esim. klo 18 näytöksen yhteydessä klo 17.45). Jos olet valinnut päiväesityksen, saat ruokaa sen jälkeen.

Onko Show & Dinner -näytöksissä pakko maksaa ruoasta?

Ruokailu on yleensä vain yksi vaihtoehto muiden joukossa. Myynnissä on myös edullisempia lippuja ilman ateriaa.

Missä vaiheessa ruokailutilaus pitää jättää?

Buffet-ateriat tilataan etukäteen. Ruokailu myös maksetaan etukäteen lippuja lunastettaessa. Jos olet jo ostanut liput ilman ruokaa ja tulet katumapäälle, voit myös lisätä ruoan tilaukseesi myöhemmin ottamalla yhteyttä myyntiimme. Tilauksen voi toimittaa teatterin myyntipalveluun, 044 346 6713 tai myynti@musiikkiteatteri.fi

Kuuluvatko juomat hintaan?

Vesi ja kahvi kuuluvat, muut juomat eivät sisälly illallisen hintaan, vaan ne tilataan erikseen.

Huomioidaanko erityisruokavaliot?

Kyllä, ravintolassamme otetaan huomioon erikoisruokavaliot ja allergiat. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia. Lisäksi esimerkiksi gluteeniton tai kasvisruoka-ateria järjestyy, kunhan kerrot myyntipalvelullemme rajoitteistasi ruokaa tilatessasi, kuitenkin vähintään viikkoa ennen tapahtumaa.

Onko väliaikatarjoiluja?

Jo vain, Yo-talossa on tarjolla suolaista ja makeaa purtavaa sekä kahvia, teetä ja limonadia. Saatavilla on myös erikoiskahveja sekä laaja valikoima alkoholijuomia. Väliaikatarjoilut voidaan tilata joko etukäteen tai vasta tullessa teatteriin.  Parhaiten säästyt jonotukselta, jos tilaat tarjoilut ennakkoon myyntimme kautta.