Ysäritähdet Show

Ysäritähdet Show tekee pikkujouluistasi ikimuistettavan. Show tuo lavalle huikean joukon vuosikymmenen kirkkaimpia tähtiä! Vauhdikas 90-luku muistetaan pirteästä, raikkaasta ja toivoa antavasta musiikistaan, mutta myös rosoisesta grungesta ja heavysta. Haluatko palata 90-luvun häikäisevän musiikin, sen ilmiöiden, hauskojen sketsien ja sirkuksen maailmaan?

Ysäritähdet Show on sähäkkä, hauska ja mukaansatempaava esitys, jossa lavan valtaavat vuosikymmenen kirkkaimmat tähdet ja yhtyeet kuten Madonna, Nirvana, Celine Dion, Queen, Whitney Houston, Apulanta, Him, Bon Jovi, Alanis Morisette, Guns N’ Roses ja Metallica. Silloin syntyi myös mahtava tyttö- ja poikabändibuumi, joka nosti mm. Spice Girlsin kuuluisuuteen, ja Eurodance tuli suosituksi.

Shown pääesiintyjät ovat eturivin tähtiä; Voice of Finland voittaja, häikäisevä Siru Airistola ja Italian lahja Suomen musiikkimaailmalle, Paolo Ribaldini. Lavan valtaavat myös TV:stä tuttu Suomen paras Drag artisti Sheila taitavine tanssijoineen. Esitystä rytmittävät myös ratkiriemukkaat sketsihahmot Suomen politiikan-, urheilun- ja kulttuurielämän huipulta. Lavalla nähdään lisäksi sirkus- ja akrobaattinumeroita, jotka saavat yleisön haukkomaan henkeään. Kovasta soitosta vastaavat koko illan tietenkin myös uskomaton Ysäribändi ja huippu DJ!
Halutessasi pukeudu iltaan ysärityyliin. Aikakauden mukaan pue päälle neonväriä, tekoturkiksia ja silkkipusakoita, tai resuista grunge-tyyliä flanellipaitoineen. Paras asu palkitaan! Laitetaan kunnon pikkujoulushow pystyyn, nyt saa laulaa, nauraa ja tanssia mukana!

Ysäritähdet Show esitykset

Osta lippu helposti netissä 24/7