SUOMIHITTIKOMEDIA

The Mopomies ja sen Sisko – tie julkkistähdeksi

Musiikkikomediaa esitetään Pirkkalassa aivan Tampereen kupeessa. Tampereen keskustasta kesäteatteriin on matkaa vain 15 minuuttia. Paikalle voi tulla linja-autolla, autolla, veneellä tai pyörällä. Kesäteatteri sijaitsee Haikan lavalla, niemenkärjessä Pyhäjärven rannalla, mitä kauneimmalla paikalla. Valoisa, viehättävä ja legendaarinen tanssipaviljonki luo upeat puitteet kesäteatterille ja The Mopomies ja sen Sisko-musiikkikomedialle. Kesäteatterissa on kahvila herkullisine tarjoiluineen. Kesäteatterissamme musikaalielämys on tunnelmallinen, lämmin ja huikea säästä riippumatta. Ympärillä aaltoileva pyhäjärvi luo unohtumattoman tunnelman esityksellemme.

Pienessä kylässä asuu peräkammarin poika Mopo-Eino Sisko-nimisen siskonsa kanssa. Keski-iän lähestyessä heitä alkaa kyllästyttää maaseudun pienet ympyrät ja omat rasittavat sukulaisensa. Sisarukset päättävät ryhtyä julkkiksiksi. He hyppäävät moponsa selkään ja lähtevät suureen maailmaan. Sisarukset törmäävät hullunkurisella matkallaan mm. Katri Helenaa, Kikkaan ja Dannyyn, ja Sisko päätyy ottamaan laulutunteja Tapani Kansalta. Julkkikseksi tuleminen on kuitenkin mutkikkaampaa kuin he ovat kuvitelleet, ja he joutuvat lähtemään ulkomaille asti.

Tästä musiikkikomediasta ei kommelluksia, hauskoja käänteitä ja herkullisia hahmoja puutu. Mukana on parhaimpia suomihittejä, iskelmätaivaan tähtiä upeine asuineen ja mukaansatempaavia tansseja. Esityksessä kuullaan mm. kappaleet: Mä maalaispoika oon, Aikuinen nainen, Polttaa kesäkatu kuuma, Katson sineen taivaan, Mä haluun viihdyttää, Äidin pikku poika, R.A.K.A.S. , Tahdon olla sulle hellä, Sata salamaa ja monet muut!

Väliaikatarjoilut, ennakkotilaukset:

Kahvi/Tee 2,50€
Mehu 2,00€
Korvapuusti 3,00€
Kesäinen leivos 5,50€
Suolainen piirakka 6.50€

Ryhmämyynti, väliaikatarjoilut:

myynti@musiikkiteatteri.fi
044 3466 713 (Ark. klo 10-17)

Esityskuvat: Jaana Ranne

Arviot ja katsojapalautteet

Kiitos Suomen musiikkiteatteri eilisestä esityksestä Villilän kartanolla, oli tosi mahtava fiilis 🙂

– Erja

Olin kutsuvieraana Villilän kartanossa 1.8..esityksessä. Oli mahtava juttu ja ihanat nostalgiset laulut ja mitkä upeat äänet. Nautin paljon. Kannattaa mennä katsomaan.Lämpimimät kiitokset. ??

– Brita

Aivan huippu naurattaa vieläkin kun muistelee!

– Sari

Oli aivan huippu… kannattaa mennä katsomaan Harjavallan omaa poikaa??

– Kirsi
Suomihittikomedia -The Mopomies ja sen Sisko esitykset

Osta lippu helposti netissä 24/7