Suomen Mahtavimmat Pikkujoulut

10.12. Sastamalan Vexve Areenalla kajahtaa Queen kovaa ja korkealta! Jo 10 vuotta täysille saleille pyörinyt esitys Show Must Go On ensimmäistä kertaa Sastamalassa. Pääosassa Suomen oma Freddie, huikea Mikael Saari!

Ilta  alkaa kello 17.30, ja päättyy klo 02.00. Järjestämme mahtavat juhlat, joissa tarjolla on mahtavaa ohjelmaa, sekä mahtavaa ruokaa ja juomaa! Istut mukavasti koko illan oman pöydän ääressä ja tarjoilu pelaa esityksenkin aikana. Varmista paikkasi pikkujoulukauden parhaimpiin bileisiin nyt.

 Varaukset ja kyselyt: myynti@musiikkiteatteri.fi tai 044 3466713

Illan kulku:

   • 17.00 Ovet ja baarit auki
   • 17.30 Pikkujoulubuffet
   • 19.00 Musiikkiohjelmaa
   • 19.30 Huippushow (1. osa)
   • 20.30 DJ soittaa
   • 21.00 Huippushow ( 2. osa)

 

X-MAS WITH QUEEN

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo peräti kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi  Suomen isoimpien teatterien lavoilla esiintyen ja useita musikaalirooleja tehden.

Queen-yhtyeen  rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! Esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa!

Showssa kuullaan Queenin elämää suuremmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

LIPPUTYYPIT:

Show-lippu
Sis. Koko illan ohjelma

Show & Dinner-lippu
Sis. Koko illan ohjelma, pikkujoubuffet

VIP-lippu
Sis. Koko illan ohjelma, pikkujoulubuffet, parhaat paikat, narikka, alkumalja

PIKKUJOULUBUFFET:

Kermainen sienisalaatti

Waldorffinsalaattia

Vihreä salaatti kauppahallin kasviksista

Lämminsavulohta, aurajuustolohta & tar-tarmajoneesia

Viski silliä ja pippurisilakoita

Bbq-marinoitua ylikypsää kasleria, marinoitua punasipulia

& chilimarinoitua broilerin filettä (tarjolla kylmänä)

Kermaperunoita Lihapyöryköitä tomaattikastikkeessa

Saaristolaisleipää, kakkoa ja suolattua voita

Jouluinen maustekakku

Voit myös tilata halutessasi juomat tai drinkkilippuja ennakkoon. Kysy lisää myyntipalvelustamme ja pyydä tarjous!

Suomen Mahtavimmat Pikkujoulut esitykset

Osta lippu helposti netissä 24/7