Kirka-musikaali Streamaus-näytös

Nyt sinun on mahdollista katsella esitys omalta kotisohvaltasi! Voit nauttia esityksen lipun oston jälkeen silloin kuin sinulle sopii.  Musikaali on myös laadukas ja oiva ohjelma vaikkapa firman virtuaalipikkujouluihin! Kysy lisää myynnistämme myynti@musiikkiteatteri.fi

Esityksellä juhlistamme samalla upeaa laulajaa, joka olisi täyttänyt tänä vuonna 70 -vuotta. Musikaalin pääosassa loistaa ylistystä saanut Ilari Hämäläinen. Hetki Lyö on musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin. Tämä on pakko nähdä!

LIPUT 15€ (Sis. Liveton palvelumaksun)

Kysymykset yksittäisten lippujen myynnistä voi kohdistaa osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io

OSTA LIPPU

Kirka-musikaali Live Stream esitykset

Osta lippu helposti netissä 24/7