Kirka 70 V. – juhlanäytös 3.10. 2020 klo 19.00!  Nyt sinun on mahdollista katsella esitys omalta kotisohvaltasi! Koe musikaali suorana lähetyksenä tai nauti se silloin kuin sinulle sopii. Esitys on katsottavissa lipun oston jälkeen koko syksyn ajan.

Esityksellä juhlistamme samalla upeaa laulajaa, joka olisi täyttänyt tänä vuonna 70 vuotta. Yksi illan yhteistyökumppaneista on aktiivinen Kirka Fan Club. Musikaalin pääosassa loistaa ylistystä saanut Ilari Hämäläinen. Hetki Lyö on musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin. Tämä on pakko nähdä!!

LIPUT 15€ (Sis. Liveton palvelumaksun)

Kysymykset myynnistä voi kohdistaa osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io

Kirka 70 v. – Juhlanäytös Live Stream esitykset

Osta lippu helposti netissä 24/7