KESÄTEATTERIA KESÄLLÄ 2022

Tutustu kesän tarjontaa alla olevista linkeistä!

  • Ruissalon Kesäteatteri – Lue lisää TÄSTÄ
  • Merisärkän Kesäteatteri – Lue lisää TÄSTÄ

RUISSALON KESÄTEATTERI

Ruissalon Kesäteatteri sijaitsee Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa meren rannalla. Saapuminen esitykseen on helppoa niin autolla, bussilla, pyörällä, kuin vesibussillakin. Esitykset annetaan 1920-luvun huvilamaisessa paviljongissa, joka aikoinaan juurikin valmistui kesäteatteriksi ja tanssisaliksi. Nyt kaunis ja valoisa paviljonki on päässyt jälleen alkuperäiseen käyttöönsä; – Ruissalon Kesäteatteri on herännyt henkiin!  Kesäteatterissa on myös kahvila herkullisine tarjoiluineen. Ruokailun osalta on ennakkoon tilattavissa lohikeittoa ja saaristolaisleipää. Ruissalon kesäteatterissa pääset aina tunnelmalliseen, lämpöiseen ja kesäiseen tunnelmaan, oli sää sitten mikä tahansa.

MERISÄRKÄN KESÄTEATTERI

Merisärkän kesäteatteri sijaitsee Kalajoella meren rannalla, keskellä kauniita hiekkadyynejä. Kalajoen hiekkasärkät ovat olleet jo vuosikymmeniä legendaarisena matkailu- ja luontokohteena. Upeampaa paikkaa kesäteatterille voi tuskin löytää!

Esitykset Viihdekeskus Merisärkän yhteydessä. Kesäteatteriin on mahdollista varata ennen ja jälkeen esityksen ruokailu yläkerran Stage-ravintolaan. Juomatarjoilu pelaa myös esitysten aikana. Väliaikatarjoilut on mahdollista nauttia ihanalla terassilla merinäköalasta nauttien.

Viidestoista Yö -musikaalin näytökset annetaan säältä suojassa Merisärkän Tanssipaviljongissa. Hulvaton musiikkikomedia Mopomies viihdyttää kansaa yläkerran aurinkoisessa Terassiravintolassa.

Kesäteatteria Turussa ja Kalajoella esitykset

Osta lippu helposti netissä 24/7