SUOMIHITTIKOMEDIA

The Mopomies ja sen Sisko
– Tie julkkistähdeksi

Kesän 2020 hulvaton musiikkikomedia, esityspäivät tulossa pian!

Pienessä kaivoskylässä asuu peräkammarin poika Mopo-Eino, Sisko-nimisen siskonsa kanssa. Keski-iän lähestyessä heitä alkaa kyllästyttää maaseudun pienet ympyrät ja omat rasittavat sukulaisensa. Sisarukset päättävät ryhtyä julkkiksiksi. He hyppäävät moponsa selkään ja lähtevät suureen maailmaan. Sisarukset toivovat, että saavat apua julkkikseksi tulemisessaan 7-päivää lehden toimittajalta ja suurilta tähdiltä, kuten Katri Helenalta, Anita Hirvoselta ja Kikalta. Mopo-Eino alkaa ottaa laulutunteja Tapani Kansalta. Julkkikseksi tuleminen on kuitenkin mutkikkaampaa kuin he ovat kuvitelleet, ja he joutuvat lähtemään ulkomaille asti.

Tästä musiikkikomediasta ei kommelluksia, hauskoja käänteitä ja herkullisia hahmoja puutu. Mukana on parhaimpia suomihittejä, iskelmätaivaan tähtiä upeine asuineen ja mukaansatempaavia tansseja.

Esityksessä kuullaan mm. kappaleet: Mä maalaispoika oon, Aikuinen nainen, Polttaa kesäkatu kuuma, Puhelinlangat laulaa, Mä tahdon viihdyttää, Kauan, Äidin pikku poika, R.A.K.A.S. ja Maitolavan prinsessa.

Työryhmä: Petri Lairikko, Katariina Leino, Elisa Lairikko, Tero Tanhuanpää

Lisätiedot ja liput: https://www.musiikkiteatteri.fi/ohjelmisto/suomihittikomedia-the-mopomies-ja-sen-sisko/ 

myynti@musiikkiteatteri.fi ja 044-3466713 www.ticketmaster.fi ja Lippukaupat.