Musikaalit ravintolateatterissa Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä lokakuussa!

14.09.2017 » Musikaaleja Ravintolateatterissa

Järjestämme Vanhalla Ylioppilastalolla huippuelämyksiä ravintolateatterissa Helsingissä, loisteliaissa tiloissa aivan ydinkeskustassa. Vanha Ylioppilastalo on legendaarinen tapahtumapaikka jonka kauniit tilat ovat jo nähtävyys sinänsä. Tarjoilu pelaa myös esityksen aikana.

Ohjelmistossa ovat 13.10. klo 19.00. We Rock! Heavyrock Night, 14.10. klo 19.00. Autiotalossa-musikaali ja 20.10. klo 19.00. Golden Abba Show.

Varaa lippusi nopeasti ja tule pitämään hauskaa kanssamme! Lippuja voi ostaa sivuiltamme kohdasta OHJELMISTO.

MUSIKAALIEN ESITTELYT

We ROCK! 
- Heavyrock Night!

RAINBOW, DIO, WHITESNAKE, SCORPIONS, DEEP PURPLE... TIUKKA JA MUKAANSATEMPAAVA SHOW, JOKA EI JÄTÄ KETÄÄN KYLMÄKSI!
HEAVIEST GIG EVER! ARI KOIVUNEN JA JP LEPPÄLUOTO (Raskasta Joulua), SEKÄ PAOLO RIBALDINI (Heavytohtori ja Voice of Finland)
Lavalla kaikkein kovimmat esiintyjät, mm. DIMITRI KEISKI, ARI KOIVUNEN, JP LEPPÄLUOTO, JUKI LEWIS , MATTHAU MIKOJAN ja ELISA LAIRIKKO sekä Jussi Ojasen johtama Heavyrock- Band. We Rock on tajunnanräjäyttävä show huippuartisteineen, tanssijoineen, pukuineen ja valoineen. Tule nauttimaan kaikkien aikojen parhaimmista heavybiiseistä!

AUTIOTALOSSA
– ROCKMUSIKAALI

Musikaali kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa, jolloin Dingo aiheutti maanlaajuisen hysterian, ja samaan aikaan esiin ponnahtivat Yö, Mamba ja Eve ’Suomen Liverpoolista’. Dingon synnyttämä hysteria vaikutti laajasti myös muiden bändien ihannointiin kuten Popedaan, joka sai ensikertaa kokea hysteerisesti kirkuvan ja hiuksia repivän yleisön. Esityksessä käydään läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon. Musikaalissa kuullaan myös Popedan upeimpia hittejä. Pääosissa mm. Idols-voittaja Ari Koivunen ja J.P. Leppäluoto.

Golden ABBA Show -
Legendaarinen Abba villitsee!

Esityksessä loistavat Suomen eturivin esiintyjät. He tykittävät Abban hittejä sellaisella energialla, ettei se jätä ketään kylmäksi. Show sisältää upeita Abba-tyylisiä pukuja ja koreografiaa. Huikeista sirkusnumeroista vastaa Jenni Pylkkänen. Golden Abba Show on henkeäsalpaava ja kokonaisvaltainen elämys, varsinainen Abba-spektaakkeli. Tule nauttimaan!
Esityksessä kuullaan mm. kappaleet: Mamma Mia, Dancing Queen, Fernando, Waterloo, Summer Night City, Voulez Vous, When I Kiss The Teacher, Tiger ja monia muita...
Musikaalit ravintolateatterissa Vanhalla Ylioppilastalolla  Helsingissä lokakuussa!


Esitteet

Kanta-asiakasesite

Suomen Musiikkiteatterin kanta-asiakkaana hyödyt lukuisista eduista ja kuulet ensimmäisenä kuulumisia kulissien takaa.
Selaa esitettä »
pdf-tiedosto »

Kevään 2017 Kausiesite

Lue tästä Kevään Uutuuksista
pdf-tiedosto »