MIKÄ ON SUOMEN MUSIIKKITEATTERI?

08.05.2017 » Suomen Musiikkiteatteri on Suomen suurin ja komein musikaaleja tuottava teatteri, jossa yhdistyvät huipputason musikaalit, showt ja konsertit sekä korkeatasoiset ravintolapalvelut. Esitykset Tampereella Yo-Talossa, aivan ydinkeskustassa osoitteessa Kauppakatu 10.

On hienoa toimia legendaarisen Yo-Talon kanssa yhteistyössä, historiallisesti arvokkaassa tilassa, jonka koristeellisuus luo Teatterin jäljittelemättömän tunnelman. Teatteri toimii Gustav Nyströmin vuonna 1901 suunnittelemassa tilassa, joka edustaa wieniläisjugendia.

Tärkeä osa Suomen Musiikkiteatterin toimintaa ovat erilaisten yksityistilaisuuksien järjestäminen. Tilan muunneltavuus, huipputekniikka sekä ravintolan palvelut mahdollistavat haastavienkin tilaisuuksien toteuttamisen. Teatterissamme voidaan järjestää asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöity kokous-, seminaari- tai juhlatilaisuus, joka voi huipentua musikaali - tai show-esitykseen.

Suomen Musiikkiteatteri on myös ainoa kiertävä musiikkiteatteri Suomessa. Toteutamme vuoden aikana noin 100 esitystä suurissa konserttisaleissa ympäri maan. Ensi vuoden esityspäivät ja paikkakunnat näet Kiertue-kalenteristamme kohdasta KIERTUEET! Lisäksi toimimme Kesällä 2017 yhteistyössä Hotelli Aulangon-ja Ikaalisten Kylpylän kanssa järjestäen ihanaa kesäistä musikaaliohjelmaa. Lue lisää kohdasta KESÄTEATTERI.

Suomen Musiikkiteatterin taustalla ovat taiteilijapariskunta Katariina Leino ja Petri Lairikko. Kirjailija Katariina Leino toimii taiteellisena johtajana ja teatteriohjaaja-näyttelijä Petri Lairikko toimii teatterinjohtajana.


Puhelinmyynti avoinna ma-pe klo 09-17 044 3466 713, Sähköposti: myynti@musiikkiteatteri.fi

Liput myös Ticketmasterista:puh, 0600 10 800 tai www.ticketmaster.fi

MIKÄ ON SUOMEN MUSIIKKITEATTERI?


Esitteet

Kanta-asiakasesite

Suomen Musiikkiteatterin kanta-asiakkaana hyödyt lukuisista eduista ja kuulet ensimmäisenä kuulumisia kulissien takaa.
Selaa esitettä »
pdf-tiedosto »

Kevään 2017 Kausiesite

Lue tästä Kevään Uutuuksista
pdf-tiedosto »