Show Must Go On-Musikaali

Queen-spektaakkeli

Show Must Go On-Musikaali

ENSI-ILTA 7.10.2017

Show Must Go On on täysin uusi show, joka perustuu Queen yhtyeen tarinaan. Esitys on huikea spektaakkeli huippulaulajineen, Queen tyylisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimmalle laulajalle, Freddie Mercurylle.

Häntä esittää huikea Dimitri Keiski, joka on voittanut Swedish True Talent laulukilpailun ja on tunnettu Queen-tulkinnoistaan.  Artistien kanssa lavalla on tietenkin myös Queen-bändi. Tätä esitystä ei voi katsoa vaikuttumatta! Tule ja koe sensaatiomainen show!

Musikaalissa kuullaan Queenin suurimmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure ja paljon muuta.

 

ROOLEISSA:

Freddie Mercury: Dimitri Keiski

Mikko: Ville Karhi

Pete: Joonatan Perälä

Carita: Elisa Lairikko

Kaarina: Sonja Lairikko

 

Brian May/ kitara: Erik Valkama

John Deacon/Basso:Klaus Wirzenius

Roger Taylor/Rummut: Simo Stenman

Koskettimet: Risto Lassila

2. Kitara: Sami Tenhunen

 


   ------------------------------------------------------------------------

 

LUE LISÄÄ DIMITRI KEISKISTÄ FREDDIE MERCURYNÄ


 Freddie Mercurynä loistaa Dimitri Keiski.
Lahjakas 35 - vuotias Dimitri on juuriltaan suomalainen ja asuu Tukholmassa. Hän on voittanut Swedish True Talent kilpailun Ruotsissa vuonna 2011. Ruotsin kansa äänesti suomalaistaustaisen Dimitrin voittajaksi ja hän tuli kuin myrskyn lailla suosituksi. Vuonna 2012 hänet valittiin Ruotsissa Vuoden Nuoreksi Romaaniksi ja Vuoden Ruotsinsuomalaiseksi.
True Talent kilpailussa Dimitrin kilpailukappaleina oli mm. Queenia. Kilpailun jälkeen yksi maailman suurimmista satelliittikanavista kutsui Dimitrin esintymään, ja hän lauloi 800 miljoonalle tv-katsojalle.
Nyt Dimitri asuu myös Suomessa ja luo täälläkin uraa. Dimtri on tehnyt useita levyjä, viimeisimpinä levyinään "Gypsys Heart" ja suomenkielinen "Karhu".
  

 

 Pienennä
Pienennä
13.04. klo 19:00
KUHMO-SALI, KUHMO
14.04. klo 15:00
KORUNDI, ROVANIEMI
14.04. klo 19:00
KORUNDI, ROVANIEMI