LET'S DANCE-MUSIKAALI

Ensi-ilta 9.9.

LET'S DANCE-MUSIKAALI

ROCK-AIKAMATKA:

LET’S DANCE

mm. David Bowie, Alice Cooper, Sweet...

Let's Dance - musikaalissa tehdään aikamatkaa 70 - ja 80- lukujen rock- ja popmusiikkiin. Keskiössä on David Bowien ura 70-luvun Ziggy Stardustina aina 80 - luvun läpimurtohitteihin. 70 - luvulla myös Alice Cooper aloitti teatterilliset rock-shownsa. Alice Cooper ja David Bowie kilpailivatkin suosiosta keskenään. Musikaalissa loistavat myös ajan muut suursuosikit kuten Sweet, Rubettes ja Kate Bush.
Tarina lähtee liikkeelle, kun suomalaiset veljekset lähtevät palkintomatkalle Lontooseen. He joutuvat yllättäen kommelluksiin, ja sen myötä aikamatkalle menneisyyteen Bowien ja muiden tähtien maailmaan. Luvassa on fantasiaa ja realismia yhdistelevä hulvattoman hauska show.  Musikaalissa on upeita kappaleita, pukuloistoa ja tansseja.

Esityksessä kuullaan mm.:
Starman, Life on Mars, Space Oddity,  Ziggy Stardust, Heroes, Modern Love, China Girl, Let’s Dance, Wig Wam Bam, Hello Hooray, Billion Dollar Babies, School'sOut, Sugar Baby Love, Wuthering Heights…

Bowie 70 -luvulla: Ari Koivunen

Bowie 80 -luvulla Miro Honkanen

Muissa rooleissa mm: Ari Myllyselkä, Matthau Mikojan, Elisa Lairikko, Ariana Vähätiitto, Jussi Ojanen, Tero Tanhuanpää ja Juha Kinnunen.

Ohjaus: Petri Lairikko

Käsikirjoitus: Katariina Leino

Maskeeraus: Iina Rajamo ja Sonja Kaan

Koreografi: Irina Kabanov

Kapellimestari: Jussi Ojanen

 

 

 

 Pienennä
Pienennä