BADDING -MUSIKAALI PARATIISI

Rauli ”Badding” Somerjoki on suomalaisen rockin kiistaton kuningas, todellinen legenda!

BADDING -MUSIKAALI PARATIISI

Rauli Badding Somerjoki (1947-1987) tunnetaan miehenä, joka pohjusti suomirockin. Musikaali on kunnianosoitus hänen uralleen suurena laulajana ja lauluntekijänä. Musikaali kertoo Baddingin elämäntarinan vaatimattomasta nuoruudesta aina 1970-luvun läpimurtoon. Badding teki uuden nousun 80-luvun alussa, jolloin hänen taustabändinään toimi Agents.
Musikaalissa kuullaan Baddingin suurimmat hitit kuten ”Fiilaten ja höyläten”, ”Ja rokki soi”, ”Jykevää on rakkaus”, ”Paratiisi”, ”Bensaa suonissa”, ”Ikkunaprinsessa”, ”Tähdet tähdet”, ”Valot”, ”Pilvet karkaa, niin minäkin” ja ”Laivat”.

Rauli Badding Somerjokea esittää Uniklubi-yhtyeen keulakuva, rocktähti Jussi Selo. Hänen tyttöystävinään nähdään Piritta Lumous ja Elisa Lairikko. Piritta esittää myös Muska Babitsinia. M.A. Nummisena yleisöä hauskuuttaa Jaakko Seppä. Legendaarista Topi Sorsakoskea ja Timo Kojoa esittää Tangokuningas Marko Lämsä. Musikaalissa kuullaan myös Muskan, Topi Sorsakosken ja Elvis Presleyn kappaleita. Tanssijat: Elisa ja Isabella Lairikko.

Ohjaus: Petri Lairikko

Käsikirjoitus: Katariina Leino

Kapellimestari: Jussi Ojanen

Bändi:

Jussi Ojanen- kitara

Simo Stenman-rummut

Tero Tanhuanpää- basso

Risto Lassila-koskettimet

Uutisointia aiemmilta vuosilta:

Jussi ja Sani Huomenta Suomen haastattelussa:

www.katsomo.fi/

ja

http://www.katsomo.fi/?progId=380060

Tamperelainen: 

www.tamperelainen.fi/artikkeli/233839-uniklubin-jussi-selo-on-paratiisin-badding

Radio Fun Tampere:

www.funtampere.fi/uutiset/badding-musikaali-palatsissa

 Pienennä