Pienennä

 

 

Pienennä

YHTEYSTIEDOT

myynti@musiikkiteatteri.fi

Musikaalilippu, buffet ja majoitus
Ikaalisten tai Aulangon kylpylässä:


Ryhmät: west.sales@restel.fi
Yksittäiset: myynti@musiikkiteatteri.fi

Teatterin oma puhelinmyynti: 044 3466 713 
Ikaalinen p. 0200 72 646
Aulanko p. 0200 488 144

 

 

YHTEYSTIEDOT

myynti@musiikkiteatteri.fi

Musikaalilippu, buffet ja majoitus
Ikaalisten tai Aulangon kylpylässä:


Ryhmät: west.sales@restel.fi
Yksittäiset: myynti@musiikkiteatteri.fi

Teatterin oma puhelinmyynti: 044 3466 713 
Ikaalinen p. 0200 72 646
Aulanko p. 0200 488 144

 

 

KESÄTEATTERIA IKAALISISSA JA AULANGOLLA

Kesäteatterit 

 

 

Kesäteatteria kesällä 2017 

Suomen Musiikkiteatteri luo kesällä 2017 upeat kesäteatterit Ikaalisten ja Aulangon kauniisiin järvimaisemiin ja hienojen ravintola- ja hotellipalveluiden äärelle. Musikaalien yhteyteen voi liittää herkullisen buffetin ja korkeatasoiset väliaikatarjoilut. Tilauksen voi tehdä ennakkoon tai paikan päällä. Asiakas voi myös varata yöpymisen kylpylähotellista musikaalielämyksen lisäksi. Kesällä voi siis tulla katsomaan vain kesäteatteriamme tai liittää siihen kokonaisvaltaisen ihanan loman.

 

Cumulus Resort Ikaalisten kylpylä: Ohjelmistossa Badding-musikaali Paratiisi ja Abba Dancing-Queen showmusikaali.


Pe 21.7. klo 19.00. Badding-musikaali Paratiisi OSTA LIPPU
La 22.7. klo 18.00. ABBA Dancing Queen OSTA LIPPU
Ti 25.7. klo 19.00. Badding-musikaali Paratiisi OSTA LIPPU
To 3.8. klo 19.00. Abba Daincing Queen - Show OSTA LIPPUCumulus Resort Aulanko: Ohjelmistossa Autiotalossa-musikaali ja Abba Dancing Queen showmusikaali.La 29.7. klo 19.00. Autiotalossa-musikaali OSTA LIPPU
To 3.8. klo 19.00. Autiotalossa-musikaali OSTA LIPPU
Pe 4.8. klo 19.00. Abba DAncing Queen - Show OSTA LIPPU
La 5.8. klo 19.00  Autiotalossa-musikaali OSTA LIPPU

 ESITTELYT:

AUTIOTALOSSA – ROCKMUSIKAALI

Uusi musikaali kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa, jolloin Dingo aiheutti maanlaajuisen hysterian, ja samaan aikaan esiin ponnahtivat Yö, Mamba ja Eve ’Suomen Liverpoolista’. Dingon synnyttämä hysteria vaikutti laajasti myös muiden bändien ihannointiin kuten Popedaan, joka sai ensikertaa kokea hysteerisesti kirkuvan ja hiuksia repivän yleisön.

Esityksessä käydään läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta.  Musikaalissa kuullaan myös Popedan upeimpia hittejä.

Tarinan keskiössä on tamperelainen perhe, joka on musiikillisesti jakautunut kahteen leiriin: perheen naisiin, jotka fanittavat Dingoa ja muita porilaisia yhtyeitä sekä perheen miehiin , jotka uskovat Popedaan ja manserockin voimaan. Siitä lähtee tarina, josta ei vauhtia ja huumoria puutu!

Pääosissa nähdään Idols - voittaja ja Amoralin laulaja Ari Koivunen, Charon - yhtyeestä tuttu J.P. Leppäluoto ja tietenkin teatterin omat huikeat tähdet Miro Honkanen ja Ari Myllyselkä. Naispääosissa ovat  useista musikaaleista tutut Elisa ja Isabella Lairikko, mukana myös huippubändi!

 

BADDING-MUSIKAALI PARATIISI

Rauli Badding Somerjoki (1947-1987) tunnetaan miehenä, joka pohjusti suomirockin. Musikaali on kunnianosoitus hänen uralleen suurena laulajana ja lauluntekijänä. Musikaali kertoo Baddingin elämäntarinan vaatimattomasta nuoruudesta aina 1970-luvun läpimurtoon. Badding teki uuden nousun 80-luvun alussa, jolloin hänen taustabändinään toimi Agents.
Musikaalissa kuullaan Baddingin suurimmat hitit kuten ”Fiilaten ja höyläten”, ”Ja rokki soi”, ”Jykevää on rakkaus”, ”Paratiisi”, ”Bensaa suonissa”, ”Ikkunaprinsessa”, ”Tähdet tähdet”, ”Valot”, ”Pilvet karkaa, niin minäkin” ja ”Laivat”.

Rauli Badding Somerjokea esittää Uniklubi-yhtyeen keulakuva, rocktähti Jussi Selo. Hänen tyttöystävinään nähdään Piritta Lumous ja Elisa Lairikko. Piritta esittää myös Muska Babitsinia. M.A. Nummisena yleisöä hauskuuttaa Jaakko Seppä. Legendaarista Topi Sorsakoskea ja Timo Kojoa esittää Tangokuningas Marko Lämsä. Musikaalissa kuullaan myös Muskan, Topi Sorsakosken ja Elvis Presleyn kappaleita. Tanssijat: Elisa ja Isabella Lairikko.

 

ABBA DANCING QUEEN SHOW

Abba-nelikkona Capri Selo (Amberian Dawn), Piritta Lumous (Manzana), Olli Kärki ja tangokuninkaanakin tuttu Marko Lämsä.

Esityksessä loistavat Suomen eturivin esiintyjät. He tykittävät Abban hittejä sellaisella energialla, ettei se jätä ketään kylmäksi. Show sisältää upeita Abba-tyylisiä pukuja ja koreografiaa. Huikeista sirkusnumeroista vastaa Jenni Pylkkänen. Dancing Queen on show-konsertti, jossa on välispiikkejä.

 Tanssijat: Jenni Pylkkänen ja Niina Rajaniemi

Vannetaiteilija: Jenni Pylkkänen

 

 

 

Pienennä
No Items Were Found
Tukijat & kumppanit

Yhteistyössä