Pienennä

Katsojapalautetta

Katsojapalautetta

Pienennä

No huhhuh! Kyllä oli Me And My Bodyguard ihan huikea ja paras tähänastisista esityksistänne! Annan kyllä viisi tähteä! Esityksen tempo oli hyvä ja lauluosuudet ihan huippuja.
 

Oltiin lauantain risteilyllä mukana. Upea esitys, ylitti kaikki odotukset ja matkustajat keinuttivat laivaa haltioissaan. Kiitos!
 

Remu & the Hurriganes:
Tuhannet kiitokset eilisestä esityksestä Peacockissa Remu ja Hurriganes. Täytyy sanoa, että esitys oli täyttä rautaa! Olen nauranut vielä seuraavana päivänäkin Remun kommenteille Albert Järviselle jne...
Harvoin esiyksissä on tällaisia juhlahetkiä kuin eilen!

 

Remu & the Hurriganes:
"Annika Eklund hoitelee sujuvasti seitsemisen erilaista roolia Remun Eeva-äidistä romanimummoon ja poliisista tanssityttöön. Päivi Lepistö hanskaa roolinsa myös mainiosti."
 

Remu & the Hurriganes:
"Honkanen hakkaa pönttöä idolinsa roolissa, ja sen kuulee selkäytimessä. Verbaalikko Aaltosen puhetyyli ja omaperäinen slangi putoilevat Honkaselta kuin itsestään."
 

Oltiin katsomassa Queen-musikaali la 15.3. Oli aivan kertakaikkisen upea esitys! Parasta pitkään aikaan! Huikeat näyttelijät,
lahjakas bändi, simiä hivelevä puvustus ja fiilistä nostattavat valot. Myös Palatsi paikkana oli tunnelmallinen ja mukava,
sekä ruoka että palvelu, viimeisen  päälle. Erityskiitos Freddien Kimmolle, mahtavaa tulkintaa!
 

Laulavat Sadepisarat:
Kiitoksemme Teillle kaikille kun saimme olla mukana upeassa musikaalissa (yleisössä). Tempauduimme niin mukaan, että välillä tuntui siltä kuin olisimme olleet lavalla steppailemassa:-) Upea esitys, kertakaikkiaan Annamme viisi *****(tähteä) !
 

Simply the Best:
Upeaa! Marika Krook, Kimmo Blom, Miro Honkanen ja muut. Aivan mahtava elämys, kiitos kaikille!
 

Hurriganesia suosittelen ehdottomasti. Varsinkin heille joiden nuoruudessa Hurriganes oli täyttä rautaa. Musiikki vei mukanaan ja sai yleisön villiintymään.
 

AUTIOTALOSSA-ROCKMUSIKAALI:

- Iso kiitos! Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, ja koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle Neumanille, joka on sen todella ansainnutkin.

- Suosittelen, aivan huikea show!

- Oli kyllä niin loistava esitys, että tekis mieli tulla uusiks!

- Oltiin kattomassa ja tykättiin kovasti, Pohjanmaan porukka kiittää.

- Oli kyllä niin hyvä esitys, olis kuunnellu ja kattonu viälä pirempähänkin.

- Ari on ilmiömäinen Neumann! Todella hieno ja koskettava suoritus laulajamestarilta!

 

Me And My Bodyguard oli aivan upea esitys ja kaikki laulajat lauloivat loistavasti. Laura Voutilainen mukaan lukien. Kannattaa mennä ehdottomasti katsomaan kaikkien tämä esitys!
 

Blues Brothers:
Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen.
 

" Kiitos viihdyttävästä esityksestä! Käsikirjoitus ja musiikkivalinnat olivat onnistuneet hyvin. Uuden teatterin puitteet ovat vaatimattomat verrattuna entiseen Hämeenkadun tilaan, mutta tässsä tilassa on paljon mukavampi, kotoisampi ja rennompi fiilis! Keratkaikkiaan onnistunut ilta ja tekee mieli tulla teille uudestaan. Tätä esitysä voi myös suositella muille.

Mukavaa talven jatkoa ja kiitos upeasta showsta!

Terv. Pia Laitila

"Iso kiitos! Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle Neumannile, joka on sen todella ansainnutkin.

" Suosittelen, aivan huikea show!"

" Oli kyllä niin loistava esitys, että tekisi mieli tulla uusiksi!"

" Oltiin kattomassa ja tykättiin kovasti, Pohjanmaan porukka kiittää!"

" Oli kyllä niin hyvä esitys, olis kuunnellu ja kattonu viälä pirempähänkin!"

" Ari on ilmiömäinen Neumann! Todella hieno ja koskettava suoritus laulajamestarilta!"
 


Terve,

kävin la 070516 katsomassa rouvan kanssa aivan loistavan Badding-musikaalin.

Sanat eivät riitä kertomaan miten erinomaisesti Jussi Selo hoiti Baddingin roolin sillä tuntemuksella ja historiantietämyksellä minulla ko. artista oli.

Paras, koskettavin musikaali koskaan minulle.
Iso käsi sille taholla joka bongasi tuolla äänellä varustetun äijän tuohon rooliin. Vartaloliikkeistä lähtien joka osa-alue toimi.
 

Vaippaikäisestä asti Queeniä kuunnelleena minut houkuteltiin väkisin tällaiseen Freddie-vainaan rienaukseen mukaan. Ennen alkua vähän pelotti ja hirvitti, että kauankohan tämä kestää ja että tajuaakohan nämä amatöörit minkälaisen asian kanssa ovat tekemisissä :D. Nooh, täytyy kyllä näin jälkeenpäin myöntää, että unohtakaa kaikki ennakkoluulot (joihin ymmärrettävästi on syynsä) ja menkää katsomaan tämä show! Tämän Freddien näkeminen lavalla nimittäin on oikeasti elämys!
 

AUTIOTALOSSA:

Iso kiitos!
Upea ensi-ilta: Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, ja koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle - Neumannille, joka sen todella ansaitseekin!:)
 

Laulavat Sadepisarat:
Näen musikaalin nyt ensimmäistä kertaa. Kaikki näyttelijät osaavat laulaa loistavasti ja livebändi on kiva. Pieni miinus on, että moni hahmoista on vedetty liian yli. ****

 

Simply the Best:
Yleisö saa todistaa sellaista hittitykitystä, että oksat pois.
 

Järistyttävän hieno musikaali! En oo varmaan hirveen väärässä jos sanon, että yksi kovimmista jutuista tässä maassa tänä vuonna. Jätkät ja tanssijat vetää komeesti ja bändi soittaa ihan saakelin hyvin. Ja sit on vielä Laura Voutilainen, jota en pysty sanoin kuvailemaan. Ei taida olla Laura edes tältä planeetalta. Menkää oikeesti katsomaan, ette pety! Saman illan aikana saatte nauraa, pelätä ja itkeä. Onx mitään hienompaa?
 

Kaunotar ja hirviö:
Esitys oli mahtava, siitä nautti sekä mukana olevat oppilaat 16-25 vuotta sekä 7-vuotias tyttäreni. Näyttelijöille/tanssijoille hirrrveesti tsemppiä, ammattilaisen ottein vetivät setin läpi. Ja jäde oli taivaallista! Hyvää kevään jatkoa!