Pienennä

Katsojapalautetta

Katsojapalautetta

Pienennä

Simply the Best:
Silmänruokaa riittää niin miehille kuin naisillekin, minimekossa hytkyttelevää Tinaa tanssityttöineen katselee erittäin mielellään.
 

Remu & the Hurriganes:
Tuhannet kiitokset eilisestä esityksestä Peacockissa Remu ja Hurriganes. Täytyy sanoa, että esitys oli täyttä rautaa! Olen nauranut vielä seuraavana päivänäkin Remun kommenteille Albert Järviselle jne...
Harvoin esiyksissä on tällaisia juhlahetkiä kuin eilen!

 

Remu & the Hurriganes:
Tuhannet kiitokset eilisestä esityksestä Peacockissa Remu ja Hurriganes. Täytyy sanoa, että esitys oli täyttä rautaa! Olen nauranut vielä seuraavana päivänäkin Remun kommenteille Albert Järviselle jne... Harvoin esityksissä on tällaisia juhlahetkiä kuin eilen!

 

Tuhkimo ja Rocktähti:
"Erittäin hyvä esitys!"

"Oli ihan huippukiva esitys, tykättiin!"

"Mahtava show!"

"Koululaiset pitivät kovasti esityksestä ja kertoivat etteivät olleet ikinä nähneet mitään vastaavaa. Kiitos!"

"Kertakaikkiaan upea esitys! Nautimme 8-vuotiaan tyttäremme kanssa jokaisesta hetkestä. Loistava crew, huikeat biisivalinnat ja mahtavaa menoa! Ihan ammattilaisten meininki lavalla. Toivottavasti tätä esitetään vielä lisää!"

 

AUTIOTALOSSA-ROCKMUSIKAALI:

- Iso kiitos! Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, ja koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle Neumanille, joka on sen todella ansainnutkin.

- Suosittelen, aivan huikea show!

- Oli kyllä niin loistava esitys, että tekis mieli tulla uusiks!

- Oltiin kattomassa ja tykättiin kovasti, Pohjanmaan porukka kiittää.

- Oli kyllä niin hyvä esitys, olis kuunnellu ja kattonu viälä pirempähänkin.

- Ari on ilmiömäinen Neumann! Todella hieno ja koskettava suoritus laulajamestarilta!

 

Laulavat Sadepisarat:
Musikaali on ollut vauhdikas, puvut nättejä, ja kaikki ovat osanneet laulaa hyvin. Erityisesti Satu Silvon roolihahmo on naurattanut. ****
 

Laulavat Sadepisarat:
Kiitoksemme Teillle kaikille kun saimme olla mukana upeassa musikaalissa (yleisössä). Tempauduimme niin mukaan, että välillä tuntui siltä kuin olisimme olleet lavalla steppailemassa:-) Upea esitys, kertakaikkiaan Annamme viisi *****(tähteä) !
 

AUTIOTALOSSA:

Iso kiitos!
Upea ensi-ilta: Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, ja koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle - Neumannille, joka sen todella ansaitseekin!:)
 

Me And My Bodyguard oli aivan upea esitys ja kaikki laulajat lauloivat loistavasti. Laura Voutilainen mukaan lukien. Kannattaa mennä ehdottomasti katsomaan kaikkien tämä esitys!
 

Punainen Mylly:
Paula Thesleff, Jenni Pylkkänen ja Tiina Lampinen ovat sirkustaiteen mestareita eikä siitä jäänyt mitään epäselvää.
 

Blues Brothers:
Haluaisin kiittää oikein mahtavasta esityksestä. Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen. Ennen kaikkea suuret kiitokset Laura Voutilaiselle, toki muutkin olivat hyviä.
 

Abba - Dancing Queen:
Onneksi olkoon koko Palatsin tiimille - olin ensi kertaa tutustumassa paikkaan Abba-musikaalin myötä ja yllätyin positiivisesti. Paikkaan on satsattu, palvelu pelasi (henkilökuntaa riittävästi!), miljöö kaunis ja musikaali iloa pirskahtelava ja ammattimaisesti toteutettu. Että meidän Suomen Tampereelta löytyi tällainen helmi... Tsemiä vaan jatkossakin!

 

Simply the Best:
Yleisö saa todistaa sellaista hittitykitystä, että oksat pois.
 

Remu & the Hurriganes:
"Annika Eklund hoitelee sujuvasti seitsemisen erilaista roolia Remun Eeva-äidistä romanimummoon ja poliisista tanssityttöön. Päivi Lepistö hanskaa roolinsa myös mainiosti."
 

Laulavat Sadepisarat:
Laulut ja laulajat ovat tosi hyviä, samoin kokonaisuus. Silvon heittäytyminen tekee hänen roolihahmostaan tosi hyvän. En ole koskaan ennen nähnyt Singing in the Rainia. ****
 

Remu & the Hurriganes:
"Remu & the Hurriganes-musikaali jyrää kuin täysperävaunurekka alamäessä. Liinoja ei pistetä kiinni, kun vauhtiin on päästy."
 

Blues Brothers:
Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen.
 

AUTIOTALOSSA:

Hei!

Kiitos viihdyttävästä esityksestä! Käsikirjoitus ja musiikkivalinnat olivat onnistuneet hyvin.
Uuden teatterin puitteet ovat vaatimattomat verrattuna entiseen Hämeenkadun tilaan, mutta tässä tilassa on paljon mukavampi, kotoisampi ja rennompi fiilis! Kertakaikkiaan onnistunut ilta ja tekee mieli tulla teille uudestaan.
Tätä esitystä voi myös suositella muille.
 

Kaunotar & Hirviö:
Kaunotar &hirviö oli kyllä tosi hieno! Hetken mielijohteesta päätimme lähteä tyttären kanssa ja kyllä kannatti! Ihan pro-meininkiä vaikka kaikki esiintyjät oli tietääkseni vielä harrastelijoita? Monissa ammattilaitoksissa vedetään paljon huonommin! 5-vuotiaan tyttären mieleen oli erityisesti rouva kannu ja isä tykkäsi ehdottomasti eniten parivaljakosta Alfons&Törppö. Duo varasti shown minkä kerkesi! Heitä olisi mielellään katsonut enemmänkin! Kiitos vielä ja toivottavasti Palatsissa saadaan nauttia jatkossakin laadukkaasta perheteatterista:)
 

Tämä Tuuliajolla-musikaali oli kyllä rock!!! Aivan huippufiilis!