Pienennä

Katsojapalautetta

Katsojapalautetta

Pienennä

Kaunotar & Hirviö:
Kaunotar &hirviö oli kyllä tosi hieno! Hetken mielijohteesta päätimme lähteä tyttären kanssa ja kyllä kannatti! Ihan pro-meininkiä vaikka kaikki esiintyjät oli tietääkseni vielä harrastelijoita? Monissa ammattilaitoksissa vedetään paljon huonommin! 5-vuotiaan tyttären mieleen oli erityisesti rouva kannu ja isä tykkäsi ehdottomasti eniten parivaljakosta Alfons&Törppö. Duo varasti shown minkä kerkesi! Heitä olisi mielellään katsonut enemmänkin! Kiitos vielä ja toivottavasti Palatsissa saadaan nauttia jatkossakin laadukkaasta perheteatterista:)
 

" Kiitos viihdyttävästä esityksestä! Käsikirjoitus ja musiikkivalinnat olivat onnistuneet hyvin. Uuden teatterin puitteet ovat vaatimattomat verrattuna entiseen Hämeenkadun tilaan, mutta tässsä tilassa on paljon mukavampi, kotoisampi ja rennompi fiilis! Keratkaikkiaan onnistunut ilta ja tekee mieli tulla teille uudestaan. Tätä esitysä voi myös suositella muille.

Mukavaa talven jatkoa ja kiitos upeasta showsta!

Terv. Pia Laitila

"Iso kiitos! Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle Neumannile, joka on sen todella ansainnutkin.

" Suosittelen, aivan huikea show!"

" Oli kyllä niin loistava esitys, että tekisi mieli tulla uusiksi!"

" Oltiin kattomassa ja tykättiin kovasti, Pohjanmaan porukka kiittää!"

" Oli kyllä niin hyvä esitys, olis kuunnellu ja kattonu viälä pirempähänkin!"

" Ari on ilmiömäinen Neumann! Todella hieno ja koskettava suoritus laulajamestarilta!"
 

Oltiin katsomassa Queen-musikaali la 15.3. Oli aivan kertakaikkisen upea esitys! Parasta pitkään aikaan! Huikeat näyttelijät,
lahjakas bändi, simiä hivelevä puvustus ja fiilistä nostattavat valot. Myös Palatsi paikkana oli tunnelmallinen ja mukava,
sekä ruoka että palvelu, viimeisen  päälle. Erityskiitos Freddien Kimmolle, mahtavaa tulkintaa!
 

Remu & the Hurriganes:
Tuhannet kiitokset eilisestä esityksestä Peacockissa Remu ja Hurriganes. Täytyy sanoa, että esitys oli täyttä rautaa! Olen nauranut vielä seuraavana päivänäkin Remun kommenteille Albert Järviselle jne... Harvoin esityksissä on tällaisia juhlahetkiä kuin eilen!

 

BEATLES LET IT BE:

"Olipa hieno elämys... Olisin kuunnellut niitä biisejä ja katsellut esitystä vaikka kellon ympäri!"

"Kaverit kasaan, hyvää musiikkia, hyvää ruokaa - ihan täydellinen paketti syksyiseen iltaan."

"Kaikkihan tietää, miltä Beatles kuulostaa levyllä, mutta kyllä oli hyvä livebändi teillä. Nyanssit oli hallussa ja stemmalaulut soi hienosti. Beatles-elokuviin perustuen, samanlaisia velmuja lavalla."

"Meidän seurueen ikähaarukka oli 25-80 vuotta, ja kaikki tykkäs."
 

Teillä on todella upea paikka! Olimme katsomassa Abba-showta 8.3. Ruoka oli hyvää. Parasta
showssa olivat naiset, naislalulajat sopivat rooliinsa, tanssijat olivat hyviä ja akrobaatti loistava!
 

Abba - Dancing Queen:
Olimme la 1.6. päivällä katsomassa Abba Dancing Queen -esitystä. Show oli upea, nautimme siitä kovasti. Myös keittiön antimet olivat herkullisia, ja palvelu oli erittäin ystävällistä, paljon kiitoksia! Hyvä sana kulkee. Eri tilanteissa kun mahdollisuus tulee, niin voin todellakin suositella teatterinne ohjelmistoa, puitteita ja palvelua. Olen useammassa järjestössä mukana, joten vien viestiä eteenpäin. Hyvää kesää! :)
"Tykkäsin aivan mielettömän paljon. Toiset kappaleet kosketti tosi lujaa ja huh mitkä äänet, hyvä bändi, mahtavat taustatanssijat. Kiva matka Abban alusta - loppuun."
 

Blues Brothers:
Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen.
 

Blues Brothers:
Haluaisin kiittää oikein mahtavasta esityksestä. Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen. Ennen kaikkea suuret kiitokset Laura Voutilaiselle, toki muutkin olivat hyviä.
 

Show Must Go On:
Sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka paljon pidimme esityksestä, joka oli meidän kaikkien mielestä parasta, mitä olemme Suomessa nähneet. Jokainen kuunteli ja katsoi ällistyneenä Kimmo Blomin suoritusta. Eikä kukaan muukaan esiintyjistä ollut sen huonompi. Tämä oli esitys, jossa ei ole heikonta lenkkiä ja aika meni kuin siivillä.
 

Kannattaa ehdottomasti mennä! Huippuhyvä esitys ja tunnelma!
 

No huhhuh! Kyllä oli Me And My Bodyguard ihan huikea ja paras tähänastisista esityksistänne! Annan kyllä viisi tähteä! Esityksen tempo oli hyvä ja lauluosuudet ihan huippuja.
 

Simply the Best:
Marika Krook on aivan täydellinen Tina Turner, seksikäs ja sähäkkä ja mitä laulua!! Uskomatonta!!
 

Laulavat Sadepisarat:
Musikaali on ollut vauhdikas, puvut nättejä, ja kaikki ovat osanneet laulaa hyvin. Erityisesti Satu Silvon roolihahmo on naurattanut. ****
 

Punainen Mylly:
Punaisen Myllyn pääosassa ovat kaunis ja raikas Laura Virtala ja miehekäs Sami Uotila. -- Parin välillä on kipinöintiä, joka tekee tarinasta uskottavan. -- Suureen intohimoon liittyy tietysti keuhkotauti, joka muuttaa palavan rakkauden musertavaksi tragediaksi.
 

Remu & the Hurriganes:
"Annika Eklund hoitelee sujuvasti seitsemisen erilaista roolia Remun Eeva-äidistä romanimummoon ja poliisista tanssityttöön. Päivi Lepistö hanskaa roolinsa myös mainiosti."
 

Abba - Dancing Queen:
Onneksi olkoon koko Palatsin tiimille - olin ensi kertaa tutustumassa paikkaan Abba-musikaalin myötä ja yllätyin positiivisesti. Paikkaan on satsattu, palvelu pelasi (henkilökuntaa riittävästi!), miljöö kaunis ja musikaali iloa pirskahtelava ja ammattimaisesti toteutettu. Että meidän Suomen Tampereelta löytyi tällainen helmi... Tsemiä vaan jatkossakin!

 

Blues Brothers:
Blues Brothers oli hienosti toteutettu ja ravintolasali todella idyllinen ja hieno. Omistajapariskunnalle terveiset ja onnittelut hienosta liikeideasta. KIITOS!
 

Kävimme pe 30.5. katsomassa ja kuuntelemassa Me And My Bodyguardia. Aivan mahtava, kiitos kaikille! Laura on upea ja valovoimainen esiintyjä ja se ääni!!! Olemme edelleen mykistyneitä hänen äänestään!!! Välittäkää miljoonasti kiitoksia kaikille ja erityisesti Lauralle.
 

Simply the Best:
Let's dance soi niin komeasti että huh huh.
 

Ajankohtaista

23.02. klo 19:00
GANES-MUSIKAALI
SELLOSALI, ESPOO
24.02. klo 19:00
Golden ABBA Show
HOTELLI JÄMSÄ Buffet klo 17:30
02.03. klo 19:00
GANES-MUSIKAALI
KERAVA-SALI, KERAVA
KULTTUURITALO KIVA, SALO
           lisää     >> 
23.02. klo 19:00
GANES-MUSIKAALI
SELLOSALI, ESPOO
24.02. klo 19:00
Golden ABBA Show
HOTELLI JÄMSÄ Buffet klo 17:30
02.03. klo 19:00
GANES-MUSIKAALI
KERAVA-SALI, KERAVA
KULTTUURITALO KIVA, SALO
           lisää     >>