Pienennä

Katsojapalautetta

Katsojapalautetta

Pienennä

Kannattaa ehdottomasti mennä! Huippuhyvä esitys ja tunnelma!
 

Show Must Go On:
Olimme juuri porukalla katsomassa SMGO esitystä ja täytyy sanoa, että koskaan en ole Suomessa nähnyt mitään näin hienoa! Freddie Mercuryn rooliin oli valittu kerrassaan upea esiintyjä. Pakko oli ihan laulaa mukana, kun eläytyi esityksiin niin täydestä. Mahtava kokonaisuus!
"Kimmo Blom on täydellinen Freddie! Ja Miro Honkanen takuuvarma... Aivan sama mitä esittää... Tykkään!!! Muistan hänet jo Seinäjoen ajoilta ja hänen Elviksensä on aivan yhtä huippuluokkaa kuin tämä Blomin esitys!!!"

 

Tämä Tuuliajolla-musikaali oli kyllä rock!!! Aivan huippufiilis!
 

No huhhuh! Kyllä oli Me And My Bodyguard ihan huikea ja paras tähänastisista esityksistänne! Annan kyllä viisi tähteä! Esityksen tempo oli hyvä ja lauluosuudet ihan huippuja.
 

Laulavat Sadepisarat:
Näen musikaalin nyt ensimmäistä kertaa. Kaikki näyttelijät osaavat laulaa loistavasti ja livebändi on kiva. Pieni miinus on, että moni hahmoista on vedetty liian yli. ****

 

Simply the Best:
Yleisö saa todistaa sellaista hittitykitystä, että oksat pois.
 

Järistyttävän hieno musikaali! En oo varmaan hirveen väärässä jos sanon, että yksi kovimmista jutuista tässä maassa tänä vuonna. Jätkät ja tanssijat vetää komeesti ja bändi soittaa ihan saakelin hyvin. Ja sit on vielä Laura Voutilainen, jota en pysty sanoin kuvailemaan. Ei taida olla Laura edes tältä planeetalta. Menkää oikeesti katsomaan, ette pety! Saman illan aikana saatte nauraa, pelätä ja itkeä. Onx mitään hienompaa?
 

AUTIOTALOSSA:

Hei!

Kiitos viihdyttävästä esityksestä! Käsikirjoitus ja musiikkivalinnat olivat onnistuneet hyvin.
Uuden teatterin puitteet ovat vaatimattomat verrattuna entiseen Hämeenkadun tilaan, mutta tässä tilassa on paljon mukavampi, kotoisampi ja rennompi fiilis! Kertakaikkiaan onnistunut ilta ja tekee mieli tulla teille uudestaan.
Tätä esitystä voi myös suositella muille.
 

Punainen Mylly:
Kaija Serpentiinin suunnittelema upea, värikäs puvustus tulee suoraan muodin mekasta.
 

Remu & the Hurriganes:
"Remu & the Hurriganes-musikaali jyrää kuin täysperävaunurekka alamäessä. Liinoja ei pistetä kiinni, kun vauhtiin on päästy."
 

Punainen Mylly:
Paula Thesleff, Jenni Pylkkänen ja Tiina Lampinen ovat sirkustaiteen mestareita eikä siitä jäänyt mitään epäselvää.
 

Remu & the Hurriganes:
Tuhannet kiitokset eilisestä esityksestä Peacockissa Remu ja Hurriganes. Täytyy sanoa, että esitys oli täyttä rautaa! Olen nauranut vielä seuraavana päivänäkin Remun kommenteille Albert Järviselle jne... Harvoin esityksissä on tällaisia juhlahetkiä kuin eilen!

 

Blues Brothers:
Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen.
 

Laulavat Sadepisarat:
Kiitoksemme Teillle kaikille kun saimme olla mukana upeassa musikaalissa (yleisössä). Tempauduimme niin mukaan, että välillä tuntui siltä kuin olisimme olleet lavalla steppailemassa:-) Upea esitys, kertakaikkiaan Annamme viisi *****(tähteä) !
 

Simply the Best:
Let's dance soi niin komeasti että huh huh.
 

Simply the Best:
Silmänruokaa riittää niin miehille kuin naisillekin, minimekossa hytkyttelevää Tinaa tanssityttöineen katselee erittäin mielellään.
 

Kävimme pe 30.5. katsomassa ja kuuntelemassa Me And My Bodyguardia. Aivan mahtava, kiitos kaikille! Laura on upea ja valovoimainen esiintyjä ja se ääni!!! Olemme edelleen mykistyneitä hänen äänestään!!! Välittäkää miljoonasti kiitoksia kaikille ja erityisesti Lauralle.
 

Tuhkimo ja Rocktähti:
"Erittäin hyvä esitys!"

"Oli ihan huippukiva esitys, tykättiin!"

"Mahtava show!"

"Koululaiset pitivät kovasti esityksestä ja kertoivat etteivät olleet ikinä nähneet mitään vastaavaa. Kiitos!"

"Kertakaikkiaan upea esitys! Nautimme 8-vuotiaan tyttäremme kanssa jokaisesta hetkestä. Loistava crew, huikeat biisivalinnat ja mahtavaa menoa! Ihan ammattilaisten meininki lavalla. Toivottavasti tätä esitetään vielä lisää!"

 

AUTIOTALOSSA-ROCKMUSIKAALI:

- Iso kiitos! Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, ja koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle Neumanille, joka on sen todella ansainnutkin.

- Suosittelen, aivan huikea show!

- Oli kyllä niin loistava esitys, että tekis mieli tulla uusiks!

- Oltiin kattomassa ja tykättiin kovasti, Pohjanmaan porukka kiittää.

- Oli kyllä niin hyvä esitys, olis kuunnellu ja kattonu viälä pirempähänkin.

- Ari on ilmiömäinen Neumann! Todella hieno ja koskettava suoritus laulajamestarilta!

 

Blues Brothers:
Haluaisin kiittää oikein mahtavasta esityksestä. Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen. Ennen kaikkea suuret kiitokset Laura Voutilaiselle, toki muutkin olivat hyviä.